Интимно

Удоволствието от подчинението в секса

Много мъже и жени изпитват най-голям екстаз именно при играта на роли в секса

24.01.2013г. / 17 13ч.
Нина Иванова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Ако сте еманципирана жена, която твърдо вярва в своята безпрекословна независимост и свобода, по-добре недейте да четете тази статия. Тя е насочена към жени, а защо не и господа, които не вярват в табутата, а търсят само чисто удоволствие от секса и любовната игра.

Свързани статии

Именно такъв елемент от еротичната игра е ролевото общуване – на властният диктатор и подчиненият слуга. Истината е, че много жени обичат да играят ролята на подчинени в секса, да бъдат направлявани от мъжа и да изпълняват неговите заповеди. И в това няма нищо лошо, защото щом носи удоволствие и на двамата партньори, не е насилствено изпълнено, значи е в реда на нещата за съответната връзка

Откъде идва това невероятно удоволствие да си подчинен или пък властен в секса?

Много често се оказва, че хората, които в професионалния си живот се сблъскват с много психическо натоварване, отговарят за други хора, дават заповеди, имат нужда да „изпушат“ напрежението, отдавайки се на нечии други заповеди на по-приятно местенце, а именно в леглото. Докато други, които пък са в ролята на подчинени в службата си, търпят чужди заповеди и своеволия, се чувстват незадоволени от позицията си в работата. С властното си поведение в леглото спрямо своя партньор те компенсират тази безпомощност и поне в малка степен (може и голяма), усещат удовлетворение.

В крайна сметка най-важното е и двамата партньори да изпитват взаимно удоволствие от любовните си игри, без да чувстват срам и унижение от тях.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
pipinana ( преди 11 години )
ako ima liubov i v dvamata , to togava ne e pod4inenie a e vzaimno otdavane , koeto e tolkova riadko sre6tano,,, me4ta ,,,,,
отговор Сигнализирай за неуместен коментар