Мъжете невинаги признават на глас всички женски постъпки, които ги дразнят и ги изкарват извън равновесие. Дори напротив, често си мълчат и когато в един момент избухнат сериозно, много жени са озадачени с какво са предизвикали този мощен гняв. Ето как:

Плачът

Женските сълзи са разрешени само в един случай – когато той ви предложи брак. Тогава вече може да плачете на воля, че най-накрая и вие ще минете в отбора на омъжените жени. Но всеки път, когато заплачете, освен в тази ситуация, вие го отблъсквате и дразните неимоверно.

Окупирането на дома му

Освен ако не сте поканена официално, не си мислете, че му е приятно да вижда вашите вещи навсякъде из дома си.

Приятелството с бивши гаджета

Още по темата

Ако искате да предизвикате ревността му, значи сте успели на 100%. Но ако не искате да го отблъснете завинаги и той да загуби доверие във вас, не се срещайте прекалено често с бивши гаджета или поне не му казвайте.

Правите планове без него

Не правете планове без него. Това трябва да е основното правило във връзката ви. Споделете какви са намеренията ви и ги обсъдете с него, вие най-добре знаете, че има начин да ги осъществите, дори в началото той да не е съгласен с тях. Но първо се консултирайте, нека да си вярва, че решението е негово.

Нерешителност

„Тази блузка ли да облека или онази с деколтето? Ама тя ме прави дебела. Ох, кажи, мило, кажи ти?“. Познати ли ви са тези думи? Има нещо сладко в жените, които се допитват до мъжете си, но не и когато това се повтаря непрекъснато! Все пак и вие сте личности, с право на мнение. Не го питайте за всеки дребен детайл от ежедневието ви.

Вечната конкуренция

Винаги искате да сте по-добра, по-умна, по-успешна, по-красива! А забравяте, че сте просто човек и не е задължително винаги да побеждавате. Малките загуби от време на време ви правят истинска жена. Важното е да се изправите след тях.

Разгласявате тайните му

Споделеното под юргана си остава там, запомнете. Колкото и да ви се иска да споделите вълнуващите неща, които ви е споделил в миг на интимност, не го правете. Рано или късно вашата най-добра приятелка ще се изпусне и той ще разбере, че сте предали доверието му.

Четенето на статии като тази

Мъжете се побъркват от факта, че жените четат повече от тях и се вълнуват за личния им живот. Това е нашата работа, да ви помагаме да разгадаете мъжкия свят, а те не искат това да се случи. :)