На 14 февруари отново ще се чудим какво да празнуваме – денят на виното или на любовта. А дали изобщо да празнуваме?

Със сигурност на този ден ще се веселят влюбените, годениците, младоженците и вечните романтици. На скептиците и опарилите се в любовта едва ли ще им е до радост и целувки. То сигурно няма и кого да прегърнат.

Още по темата

Струва си този ден да отбележат с компания необвързаните и самотните – богът на любовта си знае работата и може да ви улучи със стрелата си точно на 14 февруари, което няма как да се случи, ако се криете у дома, оплаквате самотата си и бършете сълзите си пред телевизора с някой любовен филм.

Предприемчиви ресторантьори и организатори на събития са помислили за всичко. За първа година се акцентира на партитата за необвързани. Ела сам, ела с компания и е много вероятно да си тръгнеш с любовта под ръка.

И понеже в тази вечер магията ще е навсякъде – позволете й да ви омагьоса. Не пропускайте концерти, изложби, вечеринки, флашмобове, верижни целувки – предложенията са много. Проверете какво се организира във вашия град и се включете или сами станете инициатори на някое „влюбено“ събитие.

Споделете ни вашите преживявания и доказателства, че любовта е чудотворна сила.