Интимно

Съблазняване – 4 пътя към мъжкото сърце

Какви жени мъжете предпочитат за дълга връзка или за брак

19.02.2013г. / 12 00ч.
Надежда Маринова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Всеки мъж е различен, харесва и търси различната жена. Ако мъжът търси жена-еднодневка, има си начини да я разпознае от пръв поглед. В случай, че иска нещо по-сериозно, трябва да се огледа по-добре. На първо място нека се увери, че знае каква жена му трябва – романтикът ще хлътне по романтичката; Казанова ще впие очи в огнената секси хубавица; реалистът ще се впечатли от традиционалистката.

Свързани статии

Съблазняването не е само в дълбокото деколте с напиращи гърди, начервените устни, премрежения от мигли с гъста спирала поглед и тънкия френски парфюм. То не се случва за половин час или една вечер, а е дълъг път от опознаване. Забравете за клишето „Любовта е сляпа“. Може да е късогледа, но като й сложите подходящите диоптри вижда каквото трябва. Ето най-честите пътеки, по които жените омагьосват мъжкото сърце:

Огнени страсти и жупел в леглото

Тя е разкрепостена, с дантелено дръзко черно бельо. Обича тялото си, познава нуждите му и харесва секса. От друга страна внимавайте да не покажете твърде много знания в областта – това може да хвърли сериозна сянка на съмнение за морала ви.

Любовта е в стомаха

Тя е запалена кулинарка. Владее тънкостите в готварското изкуство. Знае, че „Гладна мечка хоро не играе“ и че най-добрата увертюра към леглото е вкусното ядене. Ако не може и едни яйца и кюфтета да изпържи и не желае да се научи, помислете как ще се изхранвате?

Интелектуална

Тя е омагьосана от книгите. Чете и се просвещава. „Умна съм. Трябва ми и умен мъж“. Нали целият ден не минава под завивките и под музиката на секса, трябва да има и за какво да си говорим.

Работна пчеличка

Тя не е мързелива. Може скъсано копче да зашие и риза да ти изпере на ръка. Къща да завърти и уютен дом да ти направи. На кой мъж няма да му е приятно да се прибира вечер у дома при такава жена!

Коментирай
3 rate up comment 3 rate down comment
лили ( преди 11 години )
за любовта в стомаха не съм съгласна, бившата на мъжа ми го свалила по тоя начин, обаче той разбрал че домакиня не му трябва, ЖЕНА В КУХНЯТА-УБИВА ЛЮБОВТА!!!!!!!!ЖЕНАТА ТРЯБВА ВИНАГИ ДА Е СЕКСИ, ГРИМИРАНА, С МАНИКЮР, С ПРИЧЕСКА.......ИНАЧЕ МЪЖА СИ НАМИРА ТАКАВА
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Притчи, мъдрости, цитати