Интимно

Идеалната любовна среща с Риби

Какви са мъжете, родени под знака на тази зодия

16.03.2013г. / 11 50ч.
Ана Петрова
Снимка: Outnow.ch

Снимка: Outnow.ch

Отново сме на среща и отново става въпрос за рождените ни дни. Една бърза и лесна сметка и вече знаем каква зодия е човекът, който стои срещу нас. Ще се промени ли от това подходът ни към него? Ще го видим ли по различен начин?

Ето няколко неща, които бихме могли да вземем предвид:

Рибите са творчески личности

Стъпили с единия крак в реалността, а с другия в изкуството, те са хора мечтатели. Ценят изкуството и обичат да създават уникални и артистични преживявания на партньорката си.

Рибите са съзнателни

Не обичат лъжите и фалша. Привличат ги обикновени жени, които са интелигентни и непретенциозни. Безпристрастно изразяват мнение по всякакви въпроси – качество, което е трудно да се намери у много хора.

Свързани статии

Мързеливи са

За да свършат някаква работа, те се нуждаят от външна мотивация – сами много трудно ще се накарат да направят нещо. Поради това и също, защото са доста нерешителни, се случва да пропуснат добри възможности за себе си в живота.

Добри слушатели

Не всички сме добри слушатели. Често в нова ситуация или не знаем какво да кажем и мълчим, или говорим твърде много. Рибите не са егоистично настроени и оставят събеседника си да сподели, заслушват се в това, което казва, разсъждават, помагат му с поставяне на точни въпроси.

Изключително емоционални личности

Въпреки че са умерени в поведението си, Рибите са много лесно раними и когато става въпрос за силно емоционална ситуация, са способни да вземат бързи и все пак обмислени решения. Те имат нужда от грижи и любов. Ако получат обратното, няма причина да поддържат връзката жива.

Рибите са отдадени

Независимо дали във взаимоотношенията си с друг човек или в каквато и да е ежедневна работа, Рибите се отдават напълно. Влагат много от себе си, не оставят нищо недовършено.

Рибите са търпеливи

Не се ядосват бързо, не прибързват с изводите си, преценяват всяка ситуация обективно. По същия начин се отнасят и с жените – не ги съдят сляпо, откровени са с тях, държат се естествено, когато са във връзка. Може би затова много често жените са привлечени от мъжете Риби.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Катя ( преди 7 години )
Това е може би най-сексуалната зодия.Живеят в собствен свят,който никой не разбира,даже те самите не го разбират.За тях всичко е емоция и чувства,желания и страсти.Мъжете рибите са умни,изобретателни,височки,често с много големи п*ниси.Значи пригответе се за много здрав секс.Мъжът риби е голяма фурия в леглото,ще поиска всичко и ще си го вземе,рано или късно.Това е неговият свят,дупе да ви е яко. Не обичат да им отказват това-онова,просто ще се разсърдят и ще се обърнат.Ако искате да задържите такъв човек до себе си,трябва да сте с тази нагласа,даже да бъдете леко к*рва в леглото.Те обичат това. Нямат задръжки,малко извратени са.Харесват по-опитни партньорки.В кревата те ще доминират,пригответе се за опустошение.Ще ви разпори по всички дупки.Издръжливи са,правят секс до последни сили.Сексът с мъж риби не се забравя.Не се бъзикайте с тия хора,камо ли с чувствата им.Сериозно!!! Злопаметни са и си го връщат по най-гадния начин.Ако спечелите такъв мъж,той ще е ваш до гроб.Но подигравате ли се с него,ще ви забие нож в гърба,когато най-малко очаквате.Според статистиката на серийни убийци,най-опасни са точно риби.Не им давайте да пият алкохол когато са в депресия.Склонни са на самоубийство.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар