Интимно

Френски техники за съблазняване

10 начина за разпалване на страстите

01.04.2013г. / 11 35ч.
Аз жената
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Когато става въпрос за съблазняване, французойките определено са експерти в това, пише „Дейли мейл“. И сега те споделят своята тайна чрез компанията Soft Paris, която е специализирана в продажбата на бельо, секс играчки и аксесоари. Фирмата иска да окуражи жените да покажат своята сексуалност и да ги научи да разпалват отново взаимоотношенията между тях и партньорите им.

Soft Paris разкрива десет съвета за жените как да се научат на френски усет в леглото.

1. Всичко се крие в походката

Много жени се разхождат прегърбени и си мислят, че никой не ги гледа. Дами, това не е секси. Отделете си необходимото време, за да се научите да ходите

гордо, с вдигната брадичка, раменете назад, а единият крак винаги трябва да е леко пред другия, за да подчертаете бедрата си.

2. Дръжте се като котка

Не бъдете лигави, шумни. Представете си, че сте елегантна котка – лека, пъргава, тиха и грациозна. Съблазняването се крие именно в движенията ви и как ги ползвате във ваше предимство.

3. Бъдете дама

Когато мъж държи палтото ви, не го вземайте от него, а му позволете да ви го облече. Оставете го да държи вратите и да дърпа столовете, за да седнете. Бъдете елегантна. Винаги! Не дръжте чашата си за вино сякаш е халба бира.

4. Кажете „сбогом“ на чорапогащниците

Вместо това изберете чорапи и жартиери, но се уверете, че той гледа, когато си ги слагате – спретнете му едно съблазняващо шоу, без дори да се усети. Обувайте ги бавно.

5. Използвайте го

Въпреки че в повечето случаи успяваме да закопчаем задния цип на роклята ни, позволете му той да го направи. Обличането на жената може да бъде също толкова съблазняващо, колкото и разсъбличането й.

6. Преобразете чекмеджето си за бельо

Заменете скучното бельо с черна дантела, панделки, жартиери, корсети. Лицето ви трябва да разкрива какво носите под дрехите си. Само с лека усмивка подскажете каква е тайната ви.

7. Отивайте в леглото като истински звезди

Забравете за памучните пижами и дебелите чорапи. Обличайте секси нощнички и сатенен халат. Той така или иначе няма да остане за дълго.

8. Бъдете сладка

Свързани статии

Мажете тялото си със сладки ароматни лосиони. Това ще го накара да ви поиска за десерт.

9. Флиртувайте безсрамно

Дори и да ви е съпруг, не спирайте да го съблазнявате. На вечерното парти, вземете ръката му и я плъзнете по бедрото си. Пращайте му мръсни текстови съобщения, докато той е на работа. Интимността не трябва да си остава вкъщи.

10. И възрастните трябва да си имат кутия с играчки

Бъдете игриви и без задръжки. Започнете с проучване и с изучаване на собственото ви тяло. Интимните играчки могат да предизвикат фурор в спалнята.

Всички новини са на Dnes.bg.

Коментирай