Интимно

Какво казват еротичните ни сънища?

Нека ги разкодираме заедно

02.04.2013г. / 17 12ч.
Нина Иванова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Сънищата са прекрасен начин на подсъзнанието ни да ни разтовари от натрупаното през деня напрежение. Много хора си мислят, че не сънуват, защото на сутринта не си спомнят нищо. Това обаче далеч не е вярно. Доказано е, че всеки човек сънува, макар и да няма ясен спомен от това. А тези, които пък си спомнят идеално, често се чувстват засрамени заради съня, който са имали, особено ако е еротичен.

Какво издават сънищата ни и дали можем да ги разкодираме?

Секс с друг мъж

Топ фантазията, преродила се в съня ни е сексът с друг мъж, а не с партньора ни, с който сме в момента. Но вие бъдете спокойни, това не означава на всяка цена, че искате да му изневерите. По-скоро това е начинът подсъзнанието ви да ви намекне, че нещо ви липсва. Вие самата може би потискате напрежение или някакъв вид недоволство от партньора – че не е грижовен, достатъчно романтичен и нежен, и това рефлектира в съня ви, в който друг мъж ви обгрижва, така както вашият не го прави. Това не е изневяра, а втори шанс за връзката ви.

Секс с шефа

Навлизаме в дълбоките води, но този сън също не говори със сигурност, че сте влюбена в началника. Много вероятно е просто да се възбуждате от мисълта, че той доминира над вас и в някаква степен определя съдбата ви. Властта е силен афродизиак и ако шефът ви пък е и красавец, тогава не се учудвайте, че в подсъзнанието си го разсъбличате с дива страст. Но това е само сън и ако в будно състояние сте сигурна, че не сте влюбена в него, тогава подобни сънища са безвредни.

Секс с бившия

Сънища, в които отново сте с бившия си приятел най-често символизират вашите отношения, които може би не са завършени категорично, или поне не за вас. Когато все още има емоции, е нормално подсъзнанието ви да ги използва, за да освободи напрежението. Ако през деня често отбягвате да мислите за него, забранявате си даже, то подсъзнанието само това и чака, за да ви го върне през нощта.

Секс с мъжа на най-добрата ви приятелка

Свързани статии

О, не, това е твърде много! Дали? Това, че сънувате страстна сцена с любимия на вашата най-близка приятелка не е гаранция, че сте привлечена от него. Възможно е той просто да притежава качества, каквито вашият партньор няма и това да ви привлича. А е възможно и да изпитвате симпатии, особено ако той е секси. Съвет: не издавайте този сън на никого. Няма да излезе нищо хубаво от това, освен ако не го осъществите наистина...

Секс с жена

Сънят, в който вие правите секс с представител на вашия пол е може би просто израз на вашето любопитство и възхищение към женската красота. В никакъв случай не можем да направим категоричен извод, че харесвате сексуално жени. Ако този сорт сънища зачестят или сънувате основно жени, може би е редно да поговорите с психолог, но само ако това ви притеснява или затруднява сексуалния и емоционален живот с партньора ви.

Коментирай