Интимно

Секс грехове, които провалят любовния живот

и за които прошка няма...

03.04.2013г. / 17 24ч.
Нина Иванова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Чувствате ли се виновни да си признаете някой от следващите грехове? Отказвате ли често секс на партньора, като го лъжете с поредните оправдания за главоболие, менструация или пък умора? Всеки един от тези грехове могат да разрушат сексуалния ви живот и да убият страстта във връзката ви.

Нежелание да се експериментира

Като една от най-сериозните причини за появата на рутина в секса е липсата на желание от страна на единия партньор да експериментира. Дали поради срам или наистина излишни предразсъдъци, но това може да ви изиграе лоша шега и да се сбогувате с хармонията във връзката.

Не познавате собственото си тяло

Ако има 10 заповеди в секса, то първата би гласяла: Опознай тялото си, преди да опознаеш това на партньора. Няма нищо срамно в това, напротив, глупаво е да не сте го правили досега. Как ще изпитате удоволствие от ласките на любимия, след като сами не знаете какво ви доставя приятни усещания и как стигате до оргазъм. Съвет: веднага започнете бърз курс по опознаване на тялото си. Следете усещанията си, водете се от тях. Само така ще може да водите пълноценен полов живот, без притеснения и без грехове.

Не поемате отговорност или инициатива

За партньора, който очаква само другия да инициира любовни ласки, не може да се каже, че е истински партньор. В една връзка, както двамата трябва да правят компромиси, така е необходимо инициативата и отговорността да не пада само върху единия. Тогава тежестта е много голяма и той скоро ще започне да изпитва гняв, заради безразличието на половинката си.

Срам без причина

Свързани статии

„Не искам френска любов, не искам поза 69, не искам целувка с език, не ме пипай там, ох, гъдел ме е...“ и още, още много претексти, с които жените отблъскват мъжете, защото ги е срам. Може би най-голямото неудобство идва от тялото ни, към което винаги имаме големи изисквания и все нещо не ни харесва. Идеални хора няма, това е ясно, и е време да преглътнете срама и неудобството, защото в секса табута няма. Ако мислите, че със срам ще изпитате истинско удоволствие от секса, лъжете се.

Отказ от орален секс

Понякога жените направо отказват да правят френска любов, мотивирайки се, че не им е приятно и даже ги отвращава. Ако има нещо, което ви притеснява в хигиената или външността на вашия партньор, до такава степен, че ви е отвратително да го докосвате и милвате, може би това не е човекът за вас.

Коментирай