Интимно

5 начина, по които той ви казва „Обичам те“

Когато действията казват много повече от думите...

16.04.2013г. / 15 40ч.
Нина Иванова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Жените много обичат да се оплакват от мъжете си, че не им казват достатъчно често „Обичам те“. Това дразни всяка жена и я кара да червенее от яд, че не й се повтаря до припадък колко обичана и обожавана е тя. Факт е, че мъжете не са толкова нежни, колкото бихме искали, но за това си има оправдание – те все пак са мъже. Нежността и милите думи са привилегия и силно женско оръжие. Защо сте готови да го предадете на силния пол без бой?

Мъжете ни казват също „Обичам те“, но не толкова с директно изричане на фразата, а по-скоро с действия или с индиректни намеци. Сега ще се поровим из техните действия, за да открием по колко различни начина всъщност ни „обичат“...

Докосва ви често без причина

Най-голямото доказателство, че този мъж е луд по вас, е начинът, по който ви милва и то без да ви натиска да правите секс. Случайно ви погалва или целува нежно, минавайки покрай вас. Нима това не е знак, че ви обича?

Слага ви винаги на първо място

Винаги се съобразява да ви е удобно, ако пътувате някъде. Стреми се да седнете на най-хубавото място в ресторанта, грижи се за вашия комфорт, където и да сте. Това е безспорен знак, че не просто се интересува да сте добре, той е щастлив, когато вие сте доволна!

Помага вкъщи

Няма нужда да спорим по въпроса с чистенето и готвенето. Колкото и еманципирана да е жената, от векове се смята, че това са нейни задължения вкъщи. Но ако той все пак ви помага, и то без да се налага непрекъснато да го подсещате да хвърли боклука или да си оправи гардероба, то е ясно, че е мъж мечта и не го изпускайте!

Не се притеснява да ви извежда с приятелите му

Свързани статии

Обикновено мъжките приятелства се заздравяват в изключително мъжки компании. Гаджетата и жените не са на почит, защото често мрънкат, досадни са и се цупят. Но въпреки това той не се притеснява да ви извежда с неговите приятели, дори настоява да излизате заедно. Няма съмнение по въпроса – той наистина ви обича.

Защитава ви пред семейството си

Много мъже се страхуват да влязат в открит конфликт с близките си, дори когато става дума за любимата им жена. Насаме с нея могат да й се обясняват в любов и да казват, че тя е права в различни спорове, но когато стане въпрос за действия, не се опълчват срещу фамилията. Ако вашият партньор действа по обратния начин и ви защитава винаги, пред когото и да е, дори пред майка си, трябва да знаете, че той ви обича повече от всичко на света и затова не са необходими думи...

Коментирай