Интимно

Секс в басейна...

Нека „грехът“ започне

13.05.2013г. / 16 45ч.
Ана Петрова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Въображението на човек е много относително. Преминава през различни фази и се развива в различни посоки. Ако преди е стигало до вълшебни царства с принцове и принцеси, ходело е на експедиции с космически кораби, то идва моментът, в който може да ни заведе до басейна... по други причини.

Секс в басейна – кой ли не си го е помислял поне веднъж. А само в басейна ли може? Ето къде още можете да експериментирате с половинката си. В любовта няма правила и граници.

В джакузито

Свързани статии

Балончета, ароматни соли, струйки вода действат възбуждащо и за вас, и за половинката ви. Джакузито предлага невероятна атмосфера за много нежност и още повече страст.

В банята

Изненадайте любимия, докато се къпе, или сама го повикайте, докато сте вътре. Най-приятното е, че „грехът“ се извършва у дома, на тихо и спокойно. Ако банята го позволява, наредете свещи, пуснете музика и напълнете ваната за романтично отпускане накрая.

На плажа

Екзотично, привлекателно място за секс. Потърсете си скришно място, усамотете се и се насладете на атмосферата, обстановката и най-вече – един на друг!

В басейна

Тук ще избегнете пясъка от плажа... но наистина ли е редно? Водата предлага много възможности за повече пози, гъвкавост и страст. Уверете се, че няма да има кой да ви обезпокои, и се гмурнете заедно с любимия

По какъв начин ще допринесе новото място за любовния ни живот? С експериментирането на нови места, двамата влюбени опознават и себе си, и другия по-отблизо. Липсва комфорта на леглото, но пък тръпката е много по-силна. Имате свобода за повече раздвиженост и опити, ще се чувствате сякаш сте в облаците. Развинтва фантазията и действа като спусък за страстна любов.

Коментирай