Интимно

Любовно писмо, запечатано с целувка

Как да напишем любовно писмо

26.05.2013г. / 10 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Романтиката може би е най-красивото в една връзка. При някои двойки тя присъства, при други се отбива от време на време, а при трети изобщо я няма. От нас зависи колко често я каним във отношенията с любимия. Факт е, че когато я има, всичко е по-истинско, красиво и емоционално.

Романтиката е за емоционалните хора. За онези, които я усещат със сърцето и душата. За тези, които се смеят и плачат със сърцето и душата. Кога за последно направихте романтична изненада? Нали не сте забравили, че тя не е само за празничните дни? Когато сме влюбени, в човека до себе си откриваме музата.

Създаваме стихове, музика, картини и какво ли още не, вдъхновени от любовта. Може би е време да напишете първото си любовно писмо. Как? Няколко съвета ще ви помогнат, останалото сърцето ще ви продиктува.

Започнете с кратки бележки, които да оставяте на партньора на различни места. Това може да е върху кафе машината, на нощното шкафче, върху вратата на хладилника, под чашата сутрешно кафе и където се сетите.

Бъдете смели! Само смелите демонстрират любовта си. Вземете лист хартия. Може да си купите и някакви специални листа, които да изглеждат леко състарени, ароматизирани, на ангелчета. Когато започнете да пишете, ако има нужда, пробвайте силата на думите най-напред на чернова.

След това ги прехвърлете върху този лист, който ще отнесе вашето любовно послание. Използвайте писалка или химикалка с аромат. Може да запечатате писмото с восък, с целувка или да го навиете и завържете с малка панделка.

Първите редове може да започнете с част от текст на песен, която вие любима и знаете, че това е вашата песен и тази на половинката ви. Или пък да опишете някой романтичен за вас момент.

Да разкажете за морето, за тихите нощи, за моментите, в които тишината и любовта на живота ви ви бяха достатъчни. Останалото, което ще добавите зависи от това колко добре познавате човека до себе си. Неговите чувства, страсти, страхове.

Дължината не е определяща, важна е силата на думите. Следата, която ще оставят в душата на другия, приятният спомен. Пишете писма винаги, когато почувствате, че искате да го направите. Приятно писане!

Коментирай