Интимно

6 неща за женската сексуалност, които не знаете

Фактите за интимния свят на дамите

13.06.2013г. / 11 15ч.
Нина Иванова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Много често говорим за секса, любовта, интимните отношения, как да ги развиваме в правилна посока и да ги подобряваме непрекъснато. Но дали не забравяме да обърнем внимание на един важен, важен женски орган, а именно влагалището. Това е тайното женско място, до което стигат само най-избраните мъже в живота на жената и пази тайни за вълшебни удоволствия. Но има и много факти, с които не сме запознати относно здравето на този толкова важен за жената орган. Нека им обърнем внимание сега:

И с презерватив можете да хванете интимна болест

Дори и да ползвате презерватив, е възможно да се заразите с някоя полово предавана болест, твърдят специалистите. Това е така, защото кожата на вагината ви все пак се допира до кожата около пениса на мъжа, а тази кожа е много вероятно да е носител на вируси.

Ползвай или ще я загубиш

Това обикновено се наблюдава при жени в менопауза, но не е изключено да се случи и при жени в зряла възраст. При дълго време без правене на секс вагината се стеснява и кожата става много деликатна и при първия възможен полов контакт, сексът ще бъде много болезнен.

Много жени не изпитват оргазъм от секса

Жалко, но факт. Много жени по света не могат да изпитат оргазъм само от вагинален секс, затова е необходима стимулация на клитора или друг вид любовна игра, за да могат да бъдат задоволени наистина.

G-точката е на различно място

Свързани статии

Прословутата G-точка, онази ерогенна зона, която подлудява жените с мощни оргазми, се намира на различно място за всяка жена, затова не се ядосвайте, че ви е трудно. Най-общо казано, тя се намира в първата стена на влагалището. Много жени си я намират случайно при мастурбация с пръст и след това им става любима точка за игра...

Естествен аромат

Има много продукти, които променят естествената миризма на влагалището с „по-добра“ – на най-разнообразни ухания. Гелове, пяна, кърпички и какво ли още не използваме, само и само да променим това, което е нормално за нашата вагина – нейния аромат. Ако ви харесва да ползвате подобни продукти, добре, продължавайте, но ако го правите от несигурност, че мъжът няма да хареса естествената ви миризма, не се бойте, това е вашето тяло и то е прекрасно.

Упс, газове!

И ето едно нещо, за което всички жени се притесняват да говорят, а то е съвсем нормално. Сещате ли се за онзи момент след секса, когато се чува нещо като шум от изпускане на газ, само че от вашето влагалище? И не се притеснявайте за партньора ви, той със сигурност е чувал звука много пъти. Това е съвсем нормално, вагината да изпуска въздух след половия акт, особено ако сменяте често позите, ще чувате звука по-често. Но това нека не ви притеснява, а продължавайте да се забавлявате смело.

Коментирай