Интимно

Причините мъжете да ви отхвърлят

Открийте грешката си

24.06.2013г. / 11 00ч.
Мария Дуковска
Снимка: Outnow.ch

Снимка: Outnow.ch

Много жени се питат какво ли не им достига, че да задържат интереса на мъжете и да създадат дълга моногамна връзка? Отговори на този въпрос има хиляди. Разбира се, много е вероятно просто да не сте един за друг, да не ви е харесал за своя партньорка, а да е искал просто да се забавлява. Но понякога причината може да е в самите нас и да е лесно поправима, така че да имаме повече успех с мъжете...

Обичат флирта

Свързани статии

Първо, мъжете обичат да завладяват територии и да се трудят за това, сиреч да флиртуват и да се стараят за вниманието ви. Но не обичат да го правят прекалено дълго. Тоест, ако вие се правите на непристъпна за много дълго време, със сигурност той ще загуби интерес.

Липсата на самочувствие

Дъвкали сме темата безброй пъти, но дали има ефект върху вас? Ако вие не се харесвате, това си личи във всяко ваше движение, във всеки неуверен поглед. Мъжете харесват и скромни жени, но в никакъв случай смотани. Затова главата високо горе, бъдете сигурна в себе си и в своята красота.

Задържане на интереса

Най-големият проблем и причина за краткотрайните авантюри е неподдържането на неговия интерес към вас. Това означава, че трябва да сте самоуверена и да държите позиция по важните за вас неща. Ако се съгласявате с всичко, което той казва, само и само, за да му угодите, така по-сигурно ще загубите интереса му завинаги. Мъжете обичат противопоставянето във връзката, защото се свързва със страст. Без да сте прекалено ревнива или пък побъркан опортюнист на всяка тема, разбира се.

И ако все пак мислите, че грешката не е във вас, тогава недейте да търсите и причина за липсата на интерес към вас от един мъж. Светът е пълен с прекрасни хора, които заслужават вашето внимание и ще се радват да бъдат с вас, без да е необходимо да се променяте специално заради тях.

Коментирай
5 rate up comment 0 rate down comment
Милен ( преди 10 години )
Последното беше изключително повърхностно и ФЕМИНИСТКО!!!Ако някой не ти обръща внимание еми просто го смени,ало статията не трябва ли да показва на жените грешките вместо да ги насърчава в последните такива!!Писана ми да слушам,че грешките са в мъжете!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5 rate up comment 3 rate down comment
читател ( преди 10 години )
Жените в България гледат само в портфейла, затова не им харесва нищо и никой, а накрая остават излъгани.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар