Интимно

4 храни за повече оргазми

Банани за горещ секс

02.07.2013г. / 12 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Знаем, че правилното хранене е основата на това да се чувстваме и да бъдем здрави, с добра фигура и не на последно място да се наслаждаваме на добър секс. Въпреки че има хора, които гледат скептично на това, храната определено може да стимулира нашето желание за любов и да помогне да имаме по-силни оргазми.

Освен че е важно какво консумираме, трябва да вложим и малко фантазии и игра, когато вкараме храната в завивките, така да се каже. От нас зависи колко ще вдигнем градусите на удоволствието и от тези четири храни.

Банани

Освен че събуждат еротичните фантазии, бананите помагат за освобождаването на серотонин, вдигат настроението и успокояват нервната система. Съдържат калий, който увеличава мускулната сила. За хубав секс имаме нужда именно от тези неща.

Едамаме

Това растение, зелена соя, съдържа фитоестрогени и помага влагалището да е винаги влажно. Може да се консумира в супи, ястия. Действа противовъзпалително, а някои японски учени го включват като средство за борба с рака.

Риба тон

Богата на селен, помага на силния пол да увеличи броя на сперматозоидите. Защо не приготвите суши, което да подредите върху голото си тяло?

Люти чушки

Съдържат капсаицин, който повишава метаболизма и притъпява болката. Лютите чушки предизвикват признаци на възбуда като изпотяване, учестен пулс. Представете си как половинката ви ги яде еротично пред вас. Възбуждащо е, нали?

Консумирайте с удоволствие тези полезни храни. Не забравяйте, че въпреки, че храната е важна, има други фактори, които влияят на либидото.

Коментирай