Интимно

Пози според размера

Преминете в действие

25.07.2013г. / 15 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Outnow.ch

Снимка: Outnow.ch

Има ли значение размерът на пениса? Не и когато има секс пози за всеки размер. Тъй като темата за размера е безкрайна и мненията са противоречиви, вместо да губите време в обсъждането на мъжкото достойнство – преминете към действие.

Пригответе се за страхотен секс и приятни изживявания.

  • Когато пенисът е много голям

Мъжът е застанал на колене, а жената е легнала по гръб с лице към него. Той трябва да придърпа партньорката към себе си, така че краката й да се поддържат на раменете му. Тъй като вагината на жената е изградена от свръхчувствителни нервни окончания, това проникване прави удоволствието още по-голямо.

  • Когато пенисът е голям

Мъжът е легнал по гръб. Жената е върху него, но с лице към краката му. В тази поза и двамата партньори могат да контролират темпото. Може да направите изживяването още по-приятно като по някое време преминете и към поза 69.

  • Когато пенисът е среден/нормален размер

За този размер най-подходяща е кучешката поза. Осигурява дълбоко проникване. Има момент на игра, защото сега мъжът е доминиращ. Независимо къде и как ще изберете да я практикувате, тя ще донесе на дамата серия от микрооргазми.

  • Когато пенисът е по-малък

Жената е легнала по гръб, свила крака в коленете и към гърдите. Мъжът е отгоре и между бедрата на партньорката си, които се подпират на раменете му.

Коментирай
Свободно време