Интимно

Някои от най-горещите фантазии на мъжете

Мечтаят си за тройка

02.08.2013г. / 16 31ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Мъжките сексуални фантазии са не по-малко пъстри на образи, сюжети и картини от тези на жените. В техните мисли, те също участват в групови сексуални сцени, влизат в образи и страстни преживявания.

Сексуалните фантазии се срещат при всеки и са нещо съвсем нормално. В повечето случаи им даваме свобода не само в нашето съзнание, но и под завивките.

Често споделяме  скритите си  желания и това заздравява сексуалния живот и връзката с половинката. Няма как да изброим всички възможни, но можем да хвърлим погледа върху едни от най-горещите сексуални фантазии на мъжете.

Тройка с две жени

Няма мъж, който да не си е представял тази тройка. Тя звучи банално (за нас жените), но това кара мъжете да се чувстват желани от дамите, готови да сбъднат техните най-съкровени желания.

Представят различни ролеви игри

Мъжете обичат да си представят различни игри и образи. Харесват превъплащаването. Тези мъже  търсят постоянно разнообразието и са отворени към експерименти. Обичат да доминират в леглото.

Когато в мъжките фантазии изниква образа на по-пищна жена

В действителност мъжете, които биха искали да правят секс с по-закръглени дами избират за свои партньорки в живота жени със слаби фигури. Мисълта за пищните задни части ги побърква, което по време на секс ги прави още по-страстни.  

Фантазират за анален секс

Не всяка жена харесва аналния секс и мъжете го знаят. За  един мъж да влезе на забранено място е завоюване на нова територия. Освен това, аналният секс носи по-голямо удоволствие на мъжете от вагиналния (или поне за повечето).

Представят си как го правят на плажа

Мъжете са не по-малко романтични от жените. За тях залезът и ласките край вълните са нещо възбуждащо. Мисълта, че някой може да ги види, докато правят секс на открито, им действа възбуждащо. 

Фантазират как свършват върху гърдите на партньорката си или върху лицето й

Представят си как след орален секс, достигайки кулминация свършват върху партньорката си. Те приемат това за пълна победа и смятат, че жената ги желае още повече, след като се впуска в тази тяхна фантазия.

Фантазират за секс срещу огледалото

Сексът срещу огледало е изключително възбуждащ. Мъжът обича да гледа изражението на лицето и всяко движение на тялото на партньорката си. Изследвания показват, че мъжете намират сексът срещу огледало за повече от вълнуващ. 

Коментирай
Свободно време