Интимно

Секс според зодията

Какви секс пози предпочитат представителите на зодиакалните знаци

13.08.2013г. / 11 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Те са различни и неповторими, а вие сте част от тях. Дванадесет зодиакални знаци, които се движат от една, основна сила - любовта. Повечето от вас се вълнуват от това какъв партньор ще срещнат в живота си. Дали ще бъде забавен, харизматичен и добър любовник. За някои зодиите са определящи дори в създаването на приятелства,  а за други са приятна закачка.

Без значение дали приемате насериозно или не влиянието на зодиакалните знаци, вижте какви са в любовта представителите на различните зодиакални знаци и се забавлявайте.

Овен

Представителите на тази зодия са магнетични личности и обичат да поемат контрола. Изключително сексуални са, обичат да сменят партньорите си. Нетърпеливи са и понякога са малко егоистични, когато правят любов. За да съблазните един Овен бъдете естествени, не се правете на срамежливци. Бъдете спонтанни и интересни събеседници. Очакват ви горещи страсти, ако правите секс в поза, в която мъжът е легнал по гръб, а жената е клекнала върху него.

Телец

Господата от тази зодия са истински мъже. Общото за представителите на зодията е, че изключително много обичат секса. Имат нужда от непрестанен физически допир. Големи романтици са. За да съблазните Телец винаги трябва да ухаете приятно и да сте със свеж дъх. Любима поза на Телците е - жената е легнала по гръб със свити към гърдите си крака, а мъжът е над нея. 

Близнаци

За да впечатлите един Близнак трябва да сте интелигентни и с чувство за хумор. Те са майстори на флирта и могат да ви оплетат в мрежите си само с едно докосване. Обичат експериментите в леглото и с тях никога няма да ви бъде скучно, но не забравяйте, че и вие трябва да поддържате интерса им, защото се отегчават бързо. Те обичат да редуват позите мисионерска, кучешка, но най-вече обичат да усещат тялото ви близо до тяхното.

Рак

Това е най-емоционалният и чувствителен зодиакален знак. Те имат нужда от  мек, нежен допир, дълбока емоционална връзка и партньор, който се грижи за тях. Те са отдадени любовници, които обичат романтиката. Ако искате да съблазните някой Рак осигурете си романтична атмосфера и  афродизиаци. За тях подходящ е тантрическият секс. Продължителен, чувствен, в който постоянно има редуване на секс пози с френска любов.

Лъв

Тези представители са огън и страст. Сексуално уверени и силни са. Лесно може да ги имате, само трябва да им отделите малко повече внимание и да не забравяте комлиментите. Когато искате да правите любов, книгата Камасутра няма да бъде излишна. Все пак започнете със секс срещу огледалото, бъдете изправени и наблюдавайте движенията на телата си.

Дева

Представителите на тази зодия не са най-добрите любовници. Обичат да флиртуват, изглеждат спокойни отвън, но са чувствителни вътрешно. Може да ги впечатлите със секси визия. За девите позата "лъжички" е най-предпочитана в мързеливите им дни. 

Коментирай
4 rate up comment 0 rate down comment
mironchoki ( преди 10 години )
Да, за рака е абсолютно вярно...:)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 0 rate down comment
Ариана ( преди 10 години )
Точно така за водолей! Много диви и страстни сме.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
7 rate up comment 1 rate down comment
рибока ( преди 10 години )
тва за рибите е супер вярнооооо :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
7 rate up comment 2 rate down comment
ЗОДИАК ( преди 10 години )
ПЪЪЪЪЛНИ ГЛУ-ПОС-ТИИИИ!!!!!!!!!!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар