Интимно

Вкусни ястия, с които да впечатлите любимия според зодията му

На всяка зодия отговаря ароматно ястие

30.08.2013г. / 10 45ч.
Мария Дуковска
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Често дамите мислят как да впечатлят любимия мъж. Дали със секси бельо, еротичен танц, възбуждащ парфюм или пък с вкусно, ароматно, домашно приготвено ястие? Всяко едно от тези неща би се харесало на партньора ви със сигурност. Но ако искате да го изненадате още по-приятно, сгответе ястие, което отговаря на зодиакалния му знак. Това едва ли сте пробвали досега.

Овен

Огнена зодия, силни мъже, които имат нужда от питателна храна, за да се заситят. На лютия им нрав пък задължително ще подхождат много екзотични или пикантни подправки. Опитайте да сготвите вкусно печено пиле с много ароматни подправки, гарнирано със задушени зеленчуци. Виното е задължително!

Телец

Телците се отличават с една особена характеристика - огромен апетит! Каквото и да им приготвите, не го правете в малка тенджера, защото той едва ли ще се задоволи само с една нормална порция. А с какво да го изненадате ли? С любимото му месо, сготвено на сочни късчета, приготвено с много масло и свежи подправки.

Близнаци

Хм, какво да правим с тези умни, добри момчета, близнаците? Те са живи, любопитни и непрекъснато искат да опитват нови неща. Така че изненадайте ги с нещо от чуждестранната кухня, например пиле по мексикански или пък пиле по френски, и се наслаждавайте на реакцията му.

Рак

Представителите на тази зодия обожават храната. Каквото и да им приготвите, стига да е с мерак и вкус, ще им хареса и ще бъдат повече от доволни. Раците обичат да пийват по време на хранене, така че задължително е на масата да присъстват гарафа с вода, кана със сок и разбира се, алкохол за аперитив, в зависимост от храната.

Лъв

Лъвовете обичат елегантни вечери и 5-степенно меню. Всичко, по-малко от подобна програма силно ще ги разочарова. Задължително е да има салата, приготвена специално за него, основното да е нещо великолепно, а десертът да е подобаващо за финала прелестен. Може да пробвате с подобно меню: 3 вида зелена салата, моцарела с магданоз, крем супа с топено сирене, мариновано агнешко с розмарин, летен портокалов крем.

Дева

Девите са придирчиви и обичат храната, която консумират да е качествена и здравословна. Затова можете да ги впечатлите само с ястие, приготвено с пресни и свежи продукти. За предпочитане са салатите и храните с много зеленчуци. Опитайте с пилешки дробчета с лук и домати, имамбаялдъ или елда със зеленчуци по китайски.

Везни

Типични любители на класическата кухня и изисканите ястия. Не се двоумете, всяка вкусотия от френската кухня ще допадне на Везните.

Скорпион

Скорпионът е мистериозен, загадъчен и безспорно, стилен. Има интерес към Изтока и затова менюто, което ще измислите за него, трябва задължително да включва ястие от екзотичния Ориент. Ако нямате време много да му мислите, изненадайте го с пиле по императорски, със сигурност, ще го оцени високо, особено ако е приготвено с любов.

Коментирай
Свободно време