Интимно

Как да разберете дали той е „момчето на мама“?

Вашето момче се чува с „мама“ всеки ден

07.09.2013г. / 12 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Дами, представете си картина, в която срещате млад, красив и може би успял мъж. Започвате да излизате и вашите срещи се превръщат в нещо повече. На някакъв етап заживявате заедно и всичко върви добре до момента, в който забелязвате, че вашето момче май е „момчето на мама“. Ето няколко основни признака, по които да разпознаете дали той е такъв.

Вие не сте добра кулинарка или пък напротив и се стараете ужасно много в кухнята, но той винаги сравнява вашите гозби с тези на майка му. Винаги изтъква как тя ги прави, дори ви съветва да използвате подправките, които тя добавя.

Той не знае как да пусне пералнята, защото „майка ми поддържа дрехите“. Няма нищо лошо в майчината грижа, но все някога малкото момче ще трябва да порасне!

Независимо, че повечето мъже обичат и уважават майките си, не им звънят всеки ден. Вашето момче се чува с „мама“ не само всеки ден, но и по няколко пъти на ден. Освен това тя идва без предупреждение в апартамента му, от който има ключ.

Свързани статии

Когато половинката ви има рожден ден и търсите подходящ ресторант, той избира този, за който майка му го е посъветвала. Тя често идва с вас, когато търсите нов костюм за него, пуловер, панталон. Вие също споделяте вашето мнение, но той се спира върху избора на майка си, казвайки ви тихо „ Не се сърди, скъпа, нали ми е майка...“

Друго, което може да забележите в поведението на мъжа е неговата постоянна несигурност в самия него. Някои мъжки майки още в ранна детска възраст възпитават така синовете си, че те постоянно се чувстват виновни, ако постъпките им не се харесат на майките им. Мисълта, че майката няма да е доволна и щастлива от поведението и постиженията на сина преминава през годините и пред вас се появява един несигурен мъж.

Родителите на половинката ви разполагат с добри финансови средства и за него това е добре, защото няма намерение да си търси работа. Искате да заживеете самостоятелно? Няма как да стане, защото на него ще му се налага да работи. А той предпочита родителите да му дават пари и да не поема отговорност.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
фифи ( преди 10 години )
доста вярно..лошото е, че все повече се срещат от тях....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар