Интимно

Как еротичните романи правят секса по-чувствен?

Бъдете нежни, страстни, бъдете малко садо-мазо

10.09.2013г. / 12 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Кога за последно четохте любовно-еротичен роман? Скоро, никога? Двете думи описващи жанра, по-често предизвикват асоциация с някоя сапунка. Съвременните любовни романи не са това, което четяхте преди години или майките ви са чели.

Нов поглед, много еротика и страст видени с реални очи. На какво могат да ви научат любовните романи? Може ли да станете по-добри, да сте изкусители в леглото? Може! Наскоро нашумя една любовна трилогия, която през 2014 година ще имате възможност да гледате и на големия екран.

Роман, по който всички жени полудяха. Книга, която разби представите им за страстен и необуздан секс. Промени остарелите разбирания за садо-мазо секса. Какво научиха за любовта и тайните в леглото жените?

Да обичат играта на роли

Да се предават и да завладяват. Да доминират и да искат партньорът им да е доминант.

Сексуалната игра

В нея всичко е позволено, стига и двамата да го искате. Никога не е късно да откриете забавлението в използването на еротични играчки. Сексуалната игра никога не е била толкова дълга, страстна и различна. Разнообразие, което може да се намери в използването на белезници, във връзването на очите, във восъка на свещите.

Сладката болка

Лекото подръпване на косата, пошляпването по дупето, ухапването по зърната. Болка, която възбужда и остава без дъх. Докосване, което може да предизвика серия от оргазми.

Свързани статии

Флиртът

Когато искате да имате успех в секса, не забравяйте за флирта. Хапането на долната устна, отмятането на косата, погледът и усмивката. Важни моменти в любовната игра.

Дамите, които се довериха на тази или друга подобна любовна история преоткриха представите си за секси мъж. За тях той е не само успял, но и властен. Готови са да се впуснат с него в дълга, неизвестна и може би опасна игра. Това, което разбраха за любовта е, че тя е жертва, отдаденост, сила, слабост в името на другия.

Още се колебаете дали да прочетете любовно-еротичен роман? Не се бавете. Вземете страстта и я споделете с половинката си. Четете заедно любовните сцени, разиграйте ги. Бъдете нежни, страстни, бъдете малко садо-мазо.

Коментирай