Интимно

Привлечи идеалния партньор

Az-jenata.bg и лайф коучът Ева Кулева ви отправят предизвикателство

12.09.2013г. / 21 40ч.
Мария Дуковска
Привлечи идеалния партньор

Понякога най-трудното нещо, с което се сблъскваме в живота е как да намерим подходящ партньор.

Къде да го търсим, какво да правим, когато го намерим, как да сме сигурни, че той е за нас, как да го задържим, дали ще останем завинаги заедно и още десетки подобни въпроси си задават повечето необвързани дами.

Какви са най-честите грешки в комуникацията с другия пол и как можем да ги преодолеем, е може би сред най-важните казуси, които всяка жена трябва да реши за себе си.

Нашият консултант, лайф коучът Ева Кулева, се заема с предизвикателството да помага на
необвързани дами и     господа, които търсят своята половинка.

Нейната коучинг програма „Привлечи своя идеален партньор" е насочена към неангажирани дами, които искат да намерят любовта. Изморени и леко разочаровани да виждат всичките си приятелки вече омъжени, те започват да се отчайват и да губят вяра в себе си и в любовта.

Затова, за да са напълно готови и открити за голямата любов, е необходимо преди всичко да преодолеят вътрешните си страхове, бариери, предразсъдъци дори, за да могат да се отпуснат и насладят на тръпката да флиртуват и опознават хората в търсене на идеалния мъж.

Читателките на Az-jenata.bg имат страхотната възможност да споделят своите проблеми в търсенето на партньор, като ни пишат на редакционния адрес info@az-jenata.bg.

Изпращайте ни всякакви въпроси, които ви вълнуват по тази тема. Може да ни споделяте и от своя опит – ситуации, в които не сте знаели как да реагирате или пък не сте сигурни, че сте реагирали правилно.

Ние ще запазим вашата анонимност, отговаряйки на най-често задаваните въпроси, с помощта на Ева Кулева, тук, на страниците на електронното списание Az-jenata.bg.

Очакваме писмата ви!

Коментирай