Интимно

За какво най-често лъжем, когато се запознаваме с противоположния пол?

За височината и материалното състояние

12.09.2013г. / 13 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Когато се запознаваме с представител на противоположния пол, се случва да излъжем за себе си или ние да попаднем в графата „излъгани“. Всеки го е правил и това е нормално, когато не се прекалява.

Без значение дали срещите ни са основно в социалните мрежи или извън тях, ние оцветяваме нашия свят или пък спестяваме някои истини. Вижте за какво най-често лъжем, когато поставяме ново начало с някого.

Височината

И двата пола лъжат за своя ръст, но мъжете определено послъгват повече от жените. Според едно проучване, повече от 50% от хората, взели участие в него, лъжат в социалните мрежи за ръста си. Друго любопитно проучване показва, че към по-високите мъже има по-голям интерес.

Тегло

Снимките, които качваме в социалните мрежи могат да бъдат объркващо изненадващо различни с тези от действителността. Една снимка може много добре да бъде манипулирана и обработена. Лъжейки за теглото си (обикновено дамите го правят) привличаме вниманието на отсрещната страна, докато не се срещнем на живо. Тази лъжа определено не е във наша полза.

При мъжете е често срещана лъжата, че преди няколко седмици са спрели тренировките във фитнеса и затова са извън форма. Хайде, знаете, че винаги си личи атлетичното тяло, то не губи формата си просто ей така.

Мъжете лъжат по-често за възрастта си отколкото жените. Когато някои млад и хубав мъж се запознае с дама, която е по-възрастна от него, той или премълчава възрастта си, или слага няколко години отгоре, за да не бъде отхвърлен. В сравнение с тях едва 17% от жените лъжат за своята възраст.

Доход и място на йерархичното стъпало в службата

Естествено мъжете са тези, които винаги искат да изглеждат по-успели в професионално отношение. Те могат с часове да ви разказват за проекти, които не са във вашата компетенция и интереси, само за да ви впечатлят.

Свързани статии

Те са тези, които лъжат повече и за заплатата и материалното си състояние. Блъфират за колата, която карат, за летните и зимни почивки, за това откъде купуват облеклото си, за заведенията, които посещават.

Малко вероятно, но все пак го има в графата с лъжите е и това с хобитата и интересите. Не е изключено някой да ви излъже, че много обича да чете книги, че любимите му групи са тези, които на вас ви харесват и т. н.

И за двете страни е любопитно колко партньора е имал преди това човекът, с който се срещат. Тъй като няма данни кои обичат повече да се забавляват в сексуално отношение мъжете или жените (може би мъжете повече) изненади винаги може да има. И двете страни лъжат. Едните намаляват бройката, за да не направят лошо впечатление, другите я вдигат, за да не бъдат приети като „неопитни“.

Коментирай