Интимно

Какво означават сексуалните сънища

Ако сънувате, че правите секс с бившата половинка, това значи...

16.09.2013г. / 12 23ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Какво сънувахте тази нощ? Вярвате или не, сънищата са тези подсъзнателни преживявания, които ви показват миналото, настоящето и бъдещето. Много хора се влияят не само от дневния си хороскоп, но и от това, което преминава през съня им всяка нощ. Всеки от вас е имал десетки пъти странни, страшни и хубави сънища. Някъде там са и тези, в които вие правите секс. Какво означават някои от тях?

Секс с бившата половинка

Ако скоро сте приключили връзката си, такъв сън може би значи, че таите още чувства към любимия човек. Ако е минало доста време от края на връзката ви, вероятно старите чувства във ваз отново се възраждат. Но ако вече сте встъпили в нова връзка, такъв сън показва страх от сегашните ви отношения с половинката.

Сънувате любим човек, с който нямате връзка

Когато сънувате обекта на вашето желание (а в действителност нямате никаква връзка) да е около вас, но сякаш не ви забелязва и ви подминава или пък е с друг/а, означава, че в живота има половинка до себе си.

Когато правите секс с човек от вашия пол

Тези сънища, когато не сте бисексуални или хомосексуални се отнасят до вашето самочувствие. Ако например сънувате, че правите секс с близък приятел/ка, това вероятно подсказва за проблем в отношенията между вас или че по някакъв начин искате да приличате на приятеля си/приятелката си. Ако правите секс с човек от вашия пол, това означава също така и изпитание, или някакъв товар, които могат да се появят пред вас.

И мъжете и жените са сънували поне веднъж в живота, че правят секс с известна личност. Такива сънища означават, че сте личност, която иска да постигне в живота повече слава, успех, стабилност и признание.

Свързани статии

Секс с непознат

Това е добър знак за развитието на личността ви. Също така, когато сънувате, че правите секс е знак за успех и то не само под завивките.

Когато сънувате, че правите секс с друг/а и изневерявате на половинката си означава неприятности и проблеми. Проблеми, които вероятно имате във връзката с половинката си или семейни проблеми от друг характер.

Групов секс

Това подсказва за неудовлетворение от връзката с половинката, нередовен сексуален живот или твърде много напрежение в работната среда. Не е изключено след такъв сън някои от двамата партньори да потърси забавление при друг.

Коментирай