Интимно

Сутрешно „ОБИЧАМ ТЕ!“

Как да сервирате кафе и/или закуска със сърчице

20.09.2013г. / 09 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Личен архив

Снимка: Личен архив

Любовта е вълшебница! Тя е онази, която въпреки, че те кара да оглупяваш, те понася на крилете на вдъхновението. И всеки поне веднъж в живота си е имал посещение от муза на любовта. Музата е онази, която ви кара да оставяте следи по белия лист пишейки първите си стихове.

Музата е тази, която ви придвижва напред в мечтите ви. Тя ви кара всеки ден да казвате на любимия човек „Обичам те“.

Свързани статии

Хубаво е, когато денят започне с усмивка, особено, ако е провокирана от половинката ви. Любовта е повик, изненада и непрестанно доказване. Да завоюваш някого не е чак толкова трудно.

По-трудно е да го караш да се усмихва всеки ден. Затова споделяме с вас тази красива идея за сутрешно кафе или мляко с какао, а може би закуска.

Трябват ви малък лист хартия, мляко и инстантно кафе. Прегънете листчето по средата и изрежете от единия му край половин сърце. Затоплете млякото и го изсипете в чаша. Ако имате кафе машина, направете пяна, за да се задържи фигурата.

Поставете листчето хартия отворено върху чашата, с помощта на цедка, в която сте поставили от кафето, поръсете леко.

За да получите тези по-различни сърчица пък ще трябва да изрежете в самия лист хартия формичка, или да си закупите шаблон от някоя книжарница.

Ако сте решили да сервирате и закуска, украсете чинията като поставите шаблона върху нея и отново поръсите. Готово, това е вашето сутрешно „Обичам те“.

Снимка: Личен архив, Sxc.hu

Коментирай