Интимно

5 от най-честите грешки, които допускат жените на среща

Например слагат тежък грим

23.09.2013г. / 16 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Първите срещи между мъжа и жената могат да бъдат удоволствие и за двамата, а могат да се превърнат и в няколко часа отегчение. Е, независимо какво ще излезе в края на вечерта, винаги се случва единият от двамата да сгафи на първа среща. Когато комуникацията е онлайн, всеки се чувства по-свободен, но на живо е друго.

При общуването в интернет всеки има време да помисли какво да отговори, а и много хора слагат в профила си снимка, която често не отговаря съвсем точно на действителността. Но кои са основните грешки, които до пускат дамите при срещите с противоположния пол?

Слагат тежък грим

Опушеният поглед е изключително актуален и секси, но не и на първа среща. Дори тя да е вечерна, трябва да бъдете максимално естествени. По-малкото грим също е показател за това, че държите на външния си вид и сте поддържана. А и трябва да се замислите, че ако вечерта завърши в леглото, опушените ви клепачи ще оставят следи по чаршафите, които трудно се премахват.

Споделят за малките „недостатъци“

Със сигурност в разговора ще минете и през темата за вечери, храна. Дори да не сте най-добрата кулинарка, никога не споделяйте, че готвенето не ви се отдава. Разбира се, не бива да преувеличавате вашите възможности. Споделете нещо елементарно, което може да приготвяте, може би и някои сладкиш. Това е важно за мъжете.

Не знаете кога да спрете с алкохола

Колкото и да пие един мъж, той винаги се стряска, когато жената срещу него пие повече или наравно. Няма по-грозна гледка от пияна жена. Нещо, което прави добро впечатление на мъжете е познаването на марките алкохол. Ако вие предпочитате вино и той ви попита за любимо такова или остави на вас да изберете, малките познания в тази област ще покажат вашата изтънченост.

Свързани статии

Ако не сте подготвена поне не изричайте „Не знам, без значение.. каквото избереш... някаква водка или някакво вино...“

Твърде дълго отлагате секса

Ако вече се срещате няколко седмици, но все още няма секс и целувките са рядкост, той вероятно се чуди дали някога ще се случи сексът между вас. Ако се колебаете дали това е човекът, дайте си по-скоро отговор, за да не губите неговото и вашето време. Но в случай, че ви привлича неистово и просто си играете, свалете картите на масата и действайте.

Изгубени във времето

Е, нямате профил във Facebook, Twitter, Pinterest, Linkendin, Google+, но сте активна в MySpace. Първото нещо, което ще си помисли мъжът срещу вас е, че сте изгубена във времето, дори баба ви има профил във Facebook. Предварително трябва да имате бегла представа за човека срещу вас, с какво се занимава, интересите му и т. н. За да се измъкнете, че нямате профили в тези социални мрежи поне покажете, че знаете за какво се отнася всяка една от тях, за какъв вид комуникация се използва. А за да го накарате да се почувства „незаменим“, предложете той да ви помогне при създаването на профил в някоя от тях.

Коментирай
3 rate up comment 1 rate down comment
eli ( преди 10 години )
Expert ti qwno si ot izklucheniqta...powecheto muje se opitwat da ispuknat po glupaw nachin i chesto se prismiwat na twa i onowa....prawqt se na golemi razbirachi...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 0 rate down comment
Expert I ( преди 10 години )
Сори, "социалните мрежи", не "мъже" :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 0 rate down comment
Expert I ( преди 10 години )
Този път статията е що-годе смислена, има верни неща, дори бих казал повечето. Само това последното за социалните мъже е малко странно, поне за мен и не би имало никакво значение пру първа среща, а и по принцип.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар