Интимно

Кой е идеалният партньор за вас според зодията ви

Астрологични препоръки за подходящи връзки

01.10.2013г. / 11 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Любовта винаги е на първо място. Търсите я, намирате я и искате да я задържите дълго време. Привличат ви противоположностите, търсите някой, който да ви допълни или друг, който да балансира вътрешния ви свят.

Вижте любовните съчетания според зодията ви. Не знаем доколко определяща е зодията за любовта, важното е да не спирате да я търсите.

Овен – Най-добро партньорство с Везни, а също така с Лъв, Стрелец, Водолей и Близнаци. Везните ще балансират вашето Аз във връзката и вие няма да бъдете толкова припрени, колкото сте всъщност.

Телец – Най-добро партньорство със Скорпион, а също така с Дева, Козирог, Рак и Риба. Скорпионът е знак на мистерия, но и на интензивност. Близостта ви с този знак ви мотивира, кара ви да се чувствате сигурни и между вас има страст.

Близнаци – Най-добро партньорство със Стрелец също и с Везни, Водолей, Лъв и Овен. Близнаците са изключително влюбчиви натури. Търсите спонтанност и страст, които може да получите от Стрелеца.

Рак – Най-добро партньорство с Телец, също с Риби, Скорпион и Дева. Раците са домошари и търсят силна платоническа връзка. С Телеца вие ще изградите силна семейна среда.

Лъв – Най-добро партньорство с Стрелец, също и с Везни, Водолей, Овен и Близнаци. Връзката със Стрелеца е страстна, въпреки че и двамата искате да сте под светлините на прожекторите.

Дева – Най-добро партньорство със Скорпион, също и с Козирог, Телец, Рак и Риби. И двата знака обичат свободата, точните въпроси и точни отговори, а сексът между вас е страстен.

Везни – Най-добро партньорство с Близнаци, Водолей, Лъв и Стрелец. Прекрасна е връзката на двата въздушни знака както в краткосрочен, така и в дългосрочен план. Може да научите много един от друг, а чувството за хумор на близнаците ще ви грабне още в първите минути.

Коментирай