Интимно

4 идеи за дамите, когато искат да са отгоре в леглото

Секс пози с много страст

07.10.2013г. / 14 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Една от любимите секс пози на мъжете е тази, в която партньорката им е върху тях. Секс поза, която носи силни емоции и на дамите, защото както мъжът, така и те могат да контролират темпото и степента на проникване.

С няколко малки промени, които да вкарате в тази поза, вие и партньорът ви ще се наслаждавате на нови и горещи изживявания.

Свързани статии

Първият вариант е:

Мъжът е седнал с изпънати крака, а партньорката му е клекнала в скута, само че е с гръб към него. Тази поза осигурява дълбоко проникване и е възможно една от най-удобните за анален секс.

вариант втори:

Мъжът е легнал и е свил единия си крак в коляното. Жената е върху него, прекрачила крака му, обърната е леко с гръб и настрани, като докато прави движенията върху партньора си за опора ще и служи именно този повдигнат крак.

Вариант трети:

Мъжът отново е легнал, дамата е върху него като краката ѝ остават свободно пуснати над раменете на партньора. Докато се движи ритмично, ръцете ѝ са подпрени на прасците му.

Вариант четвърти:

Партньорът ви е отпуснал цялото си тяло. Вие ще контролирате темпото. В тази поза жената трябва да е клекнала и по този начин да извършва ритмични движения, които осигуряват дълбоко проникване. Може да бъдете с лице или гръб към половинката си.

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
pipinana ( преди 10 години )