Интимно

Изборът на сладолед показва какви сме в любовта

Ягодов или сметанов сладолед?

10.10.2013г. / 15 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато опознавате нова тръпка, вие искате да разберете възможно най-много неща за човека срещу вас за най-кратко време. Следите маниерите, изказа, емоциите, които се изписват на лицето.

Ориентирате се бързо в това каква музика предпочита, какви храни са любимите му, кои книги са страстта му. Но едва ли сте предполагали, че изборът на сладолед може да подскаже малко повече за отношенията в любовта. Вижте какво да очаквате в любовта, когато изборът на половинката ви е:

Сметанов сладолед с ядки

Тези хора се стремят към висок стандарт. Малко са затворени в себе си, страхуват се да покажат чувствата си, което често наранява техните половинки. В една връзка те ще търсят сигурността в партньора си и понякога ще се държат собственически с него.

Ментов сладолед с шоколадови парченца

Амбициозни и уверени са тези, които обичат тази освежаваща комбинация. Могат да постигнат големи успехи в професионален план, но да са опустошители на романтичните връзки. Често са пестеливи в чувствата си, но това е защото са по-чувствителни. Въпреки това обичат семейния уют.

11 летни рецепти за домашен сладолед

Ванилов сладолед

Ваниловите любовници са страстни, драматични и поемащи рискове. Разчитат повече на интуицията си. Държат да изразят емоциите си със слова или действия и лесно се привързват към половинката си. Идеалисти са и си поставят високи цели, дори в любовта. Предпочитат сигурната и романтична връзка, защото са непоправими романтици.

Ягодов сладолед

Внимателни личности, със силно развита интуиция, винаги преценяват възможностите си преди да вземат окончателно решение. Любителите на този вкусен сладолед могат да се окажат и леко срамежливи и резервирани. Предпочитат по-дълго опознаване с партньора, но нерядко може да се случи да се влюбят от пръв поглед. Във връзката си са лоялни към половинката.

8 рецепти за домашен сладолед

Сладолед с вкус на кафе

Тези, които харесват смесването на сметаната с кафето обичат да флиртуват, да съблазняват и да се наслаждават на живота всяка минута. Гледат в бъдещето, а настоящите моменти са изпълнени с много страст. Често сменят проектите си впускайки се към нови, без да довършат вече започнатите. Щедри в любовта, за тях романтиката е от голямо значение.

Шоколадов сладолед

Не се страхуват от предизвикателства, те са силно емоционални и изживяват всяка любовна тръпка много цветно. Понякога могат да бъдат невнимателни и да наранят чувствата на хората около себе си. Те са чувствителни, а обичта им към партньора е силна. В леглото обичат разнообразието.

Снимка: Pixabay

Коментирай