Интимно

Едни от най-романтичните хотели за меден месец

Бора Бора и...

10.10.2013г. / 11 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: architectureartdesigns.com

Снимка: architectureartdesigns.com

Ако ви предстои сватба, меден месец или просто търсите романтиката във вашата връзка, следващите предложения са за вас. Места, толкова различни и красиви, предлагащи време само за вас и половинката ви. Избягайте от рутината, забързаното ежедневие, мобилните телефони и си подарете прекрасни моменти, спиращи дъха ви.

Beach Bungalows в Бора Бора

Бора Бора е малък остров с гъсти кокосови гори, заобиколени от тюркоазена вода, бели пясъци и тишина. Курортът предлага апартаменти и бунгала, разположени във водата с невероятна гледка към морската лагуна.

Разполага с открити басейни, джакузита, предлагат се разнообразни спа процедури и релаксиращи терапии. Всички бунгала са обзаведени луксозно, а храната, на която може да се насладите е истински афродизиак.

Хотел Sezz Сен Тропе

Бутиков интериор с луксозни акценти, център за красота, спа център. Всички стаи са оборудвани с безплатни тоалетни принадлежности. Чудесна кухня, която е на разположение на гостите на хотела през целия ден на шведска маса. Лукс, разположен на десет минути от центъра на града.


Хотел Mandarin Oriental в Париж

Разположен е в центъра на Париж в близост до Лувъра и Парижката опера. За гостите си предлага спа вани, закрит басейн, фитнес, който е на разположение 24 часа, два ресторанта, бар. Невероятните тераси на стаите откриват най-красивата гледка над града. Едно наистина романтично място в сърцето на Европа.


Хотел The Cambrian

Намира се в красивите Швейцарски Алпи. Без значение дали ще отседнете там през зимата или през останалото време на годината, пред вас се открива романтична гледка, спираща дъха. Стаите са уютно и красиво обзаведени. Предлагат се външни и вътрешни джакузита с гледка към Алпите, а въздухът там е може би най-чистият в Европа.


Shangri-La е Villingili Resort и Spa

Райско място на Малдивите с невероятна природа и романтика. Гостите се настаняват в красиви вили в бутиков стил. Вкусна храна, безброй релаксиращи терапии и време само за вас и любимия човек.

Снимки: architectureartdesigns.com

Коментирай