Интимно

4 аромата, с които да го привлечете

Малки тайни, които всяка дама трябва да знае

17.10.2013г. / 10 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Любовта привлича хората по различен начин. В отсрещната страна ви грабват излъчването, усмивката, маниерите и т. н. Ароматът, който усещате около любимия човек също може да ви накара да се влюбите в него.

Следващите няколко аромата са малкото тайно оръжие, с което всяка дама може да завоюва мъжкото сърце.

Ванилия

Тя е смятана за афродизиак, именно затова е на първо място в списъка с аромати. Ако ви предстои романтична вечер, задължително запалете ароматна ванилова свещ в спалнята. Използвайте козметика с това нежно ухание и не на последно място няколко часа преди срещата изпийте 1-2 чаши ванилов чай. Шоколадовите бонбони с ванилов крем са задължителни.

Свързани статии

Аромат на плодове

Леко цитрусова нотка, аромат на ябълка, малини, банан. Предлагат се различни парфюми и козметика ухаеща на плодове. Изберете шампоан, лосион за тяло и балсам за устни, които да оставят трайни и приятни следи върху кожата и косата ви.

Канела

Класически аромат, който привлича с лекота мъжете. Сервирайте десерт с вкус на канела и използвайте масло от канела на определени части на тялото си. Нанесете малко от вълшебния аромат на китките, зад ушите, между гърдите и малко на гърба.

Лавандула

Лавандулата също е аромат, който повишава възбудата на мъжете. Ароматна лампа с лавандула ще направи обстановката в дома ви по-приятна. Може да използвате и козметика за тяло с ухание на лилавите цветя.

Коментирай