След секс и жените и мъжете умират от любопитство да разберат какво ли си мисли другият. Дали изживяването в леглото му е доставило удоволствие? Дали ще има и следващ път? Дамите са по-емоционални от мъжете и за тях въпросите присъстват не само след секса, но и по време на него.

Въпреки че т. нар. силен пол изглежда обсебен от невероятното усещане, в главата на мъжа също изникват множество въпроси, докато се отдава на ласки и удоволствия в леглото. Ето най-честите въпроси, които изникват в главата на любимия.

Искам да напляскам това хубаво дупе. Много мъже си мечтаят да напляскат дупето на партньорката си. За да го възбудите още повече, поискайте си сама.

Харесва ми да чувам възбудата й. Мъжете полудяват, когато чуват стенанията на жената. За тях всяка мимика, звук и извивка на женското тяло са доказателство, че се справят на ниво в леглото.

Мммм, тя се справя доста добре там долу. Няма мъж, който да не харесва оралния секс. Постарайте се, а защо не го докарате и до финал?

Тя е истинска кучка. Дали да й кажа? За мъжете е нормално по време на възбуда и страст да кажат на партньорката си „кучка“. Някои дами не разбират правилно посланието и може да се засегнат, други го приемат като комплимент.

Още по темата

Искам да правя секс с нея не един, а два часа. Всяка дама би се радвала на продължителен и страстен секс.

Иска ми се да свърша върху гърдите й. Едно от горещите желания на мъжете е това, въпреки това не винаги успяват да го осъществят. Може би очакват да чуят от вас това предложение?

Как ли се казваше? Това вече е неприятно. Вероятно се познавате от едва няколко часа.

Секс за една нощ? С нея бих го направил още няколко пъти. Често сексът за една нощ прераства в нещо повече, ако и двамата партньори го желаят.

Дали ще ми се обади след това? Той може и да не ви потърси, но егото му би искало вие да го направите.

Дали свърши? Мъжете се възбуждат много, когато партньорката им получава множествен оргазъм. И все пак невинаги са наясно дали сте достигнали връхната точка на възбудата.

Опитайте се да наблюдавате реакциите и мимиките на любимия, когато се отдадете на усамотение. Провокирайте го с мръснишки приказки и разпалете страстта в него още повече.