Интимно

Любовен хороскоп за 11-17 ноември

Какво да очаквате в любовта

11.11.2013г. / 14 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Тази седмица пълнолунието ще окаже влияние върху всички зодиакални знаци що се отнася до любовта. Леки сътресения, нови познанства и страст очакват представителите на различните зодиакални знаци.

Овен

През тази седмица се очаква много страст, но и гняв, така че внимавайте как реагирате към любимия човек. Този уикенд под въздействието на пълнолунието може да откриете романтиката. Възползвайте се от романтичните моменти, направете ги по-чувствени с масаж, пригответе вкусна храна, като не пропускате и афродизиаците.

Телец

Въображението ви работи на максимална степен още в началото на седмицата и ще бъдете романтично настроени. Венера може да оспори вашите вярвания за любовта в четвъртък и петък. През уикенда пълнолунието работи изцяло във ваша полза и вие ще сте като магнит за любовта. Възползвайте се!

Близнаци

Тази седмица ще бъдете по-уязвими. Сякаш някаква емоционална стена пречи да изразите любовта си. По време на пълнолунието романтичната атмосфера ще ви вдъхнови. Интуицията ви е необичайно силна и може би ще ви подсети за човек от вашето минало.

Рак

Тази седмица ще създадете нови приятелства. В любовта обаче най-вероятно ще поискате нещо различно, ще искате някаква промяна от страна на любимия човек. Ако имате сериозна връзка, потискането на вашите мисли и чувства може да доведе до леки сътресения. В крайна сметка седмицата ще завърши под знака на романтиката.

Лъв

Внимавайте в работата, защото може да възникне конфликтна ситуация с колега. В любовта пълнолунието този уикенд ще ви помогне да поемете водещата роля в дадена връзка, а резултатите се очертават благоприятни.

Дева

Тази седмица започва с някаква уговорка за среща с обект на вашето желание. Тази среща може да се превърне в нещо повече. Ще има романтика, но в дните четвъртък и петък е възможно да срещнете човек в любовта, който да е непокорен и дори потаен.

Везни

Тази седмица е възможно половинката ви да има нужда от вашата подкрепа. Бъдете съпричастни. Страстта взима връх през уикенда на пълнолуние, така че се отдайте на чувствен секс с любимия човек. Очакват ви предизвикателства.

Коментирай