Интимно

За какво се тревожат жените в началото на всяка връзка

Най-добрият му приятел е жена

13.11.2013г. / 13 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

За всяка нова връзка жените се надяват тя да бъде по-успешна от предишната. Това, което никога не спират да търсят от мъжа срещу себе си е подкрепа, разбиране, съпричастност, доверие, обич, закрила, романтика.

В някои връзки има нужда от повече време за опознаване на партньорите, в други още от самото начало нещата изглеждат така, сякаш двамата са се познавали цял живот. В началото на всяка връзка дамите често изпитват притеснения, които нерядко могат да се окажат и причина за прекратяването на взаимоотношенията с новия партньор. Вижте кои са най-честите такива притеснения.

Най-добрият му приятел е жена

Това е класически пример, който кара всяка дама да настръхне. Близостта до любимия на приятелка бива възприемано като конкуренция, като някой, който може да саботира връзката.

Той е запазил добри отношения с бившата си половинка

Не се среща често като явление, но когато е налице, вие ще бъдете в постоянно притеснение и мисли за това дали той все още не изпитва към нея чувства.

В тези моменти, когато разберете, че той поддържа нормални отношения с бившата, сцените на ревност не са най-доброто решение. Тъй като мисълта за нещо, което евентуално може да се случва зад гърба ви няма да ви даде спокойствие, поговорете с любимия без излишно напрежение.

Той гледа порно и вероятно аз не го възбуждам достатъчно

Това невинаги е така. Гледането на порно и наслада от секса с вас не винаги са свързани. Мъжете понякога имат нужда от това. Помислете и от добрата страна. Ако гледате заедно с него може да пробвате и нещо ново, вълнуващо, което да разнообрази секса ви.

Свързани статии

В офиса повечето му колеги са от женски пол

Отново негативни мисли, които ви натоварват. Замислете се, че в затворена среда като офиса той до този момент е можел да има по-близки отношения с колежка, но вместо това е избрал вас.

За поредна вечер той ви отказва любовни ласки

Когато мъжете се намират в стресови ситуации и имат проблеми от служебен или личен характер, те често се затварят в себе си. Освен, че стават некомуникативни, сексът е последното нещо, което ги вълнува. В такива ситуации дамите често се чувстват отхвърлени и наранени, но скоро след това разбират, че притесненията им са били напразни.

Мисълта, че може би има друга ще ви накара да се разсърдите на любимия. Това няма да разреши проблема. Комуникацията е ключова и в този момент.

Той все още не ви е запознал със семейството му

На мъжете им трябва малко повече време за тези неща. Не притискайте партньора си, ако връзката ви е едва от няколко седмици. Ако отношенията ви са реалност повече от месец-два, поговорете за евентуалната причина това да не се случва.

Той все още не ви е предложил да се съберете да живеете заедно

Има хиляди причини това да не се случва. Ако живее с родителите си, финансови причини, които пречат на това да излезете под наем, вероятно не желае да избързва с тази стъпка и т. н. Дайте му време.

Коментирай
Свободно време