Интимно

Романтични подаръци за него

Часовник...

20.12.2013г. / 09 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Дамите винаги са по-романтично настроени около празниците. За тях е по-лесно да организират романтичната обстановка и да направят едно запомнящо се поднасяне на подаръците. Въпреки тези им умения, те също се нуждаят от добри идеи, с които да изненадат любимия човек. Това е кратък списък на романтичните подаръци, които може да поднесете на партньора си. Не забравяйте да направите част от вашия празник ароматните свещи, хубавата музика и специалитети, приготвени за любимия.

Колекция с по-стари филми или любима музика

Ако любимият ви е меломан или обича старите ленти, направете му незабравим романтичен подарък като съберете такава ценна колекция с музика или филми.

Часовник

Часовникът е добър подарък както за жена, така и за мъж. Изберете модела му според стила, който предпочита партньорът ви.

Бутилка бутиково вино

Да обичаш някого означава да познаваш добре неговите мечти, желания, това което харесва. В случай, че човекът до вас е ценител на хубавото вино, поднесете бутиково вино от рядка реколта. Това наистина би го впечатлило. Към бутилката може да добавите и книга за вината.

Свързани статии

Кутия пури

Кутията с пури също е подарък за ценители. Пурите са стилен подарък, когато към тях добавите и бутилка с хубав коняк или уиски.

Бебе

Ако дни преди празниците сте си направили тест за бременност и той е положителен, това определено ще е най-хубавият и романтичен подарък. Запазете теста, направете празнична торта и заедно с нея поднесете изненадата, че ще става татко.

Спортен комплект

За всеки мъж, който се занимава активно със спорт, това е ценен подарък. Ако партньорът ви е запален скиор, подарете му ново яке за ски или шапка и ръкавици. Ако любимата му спортна активност е играта на футбол, нови спортни обувки за игра определено ще го впечатлят.

Ръкавели или игла за вратовръзка

Специфичен подарък, който говори за определен стил и изискан вкус. Към ръкавелите или иглата за вратовръзка може да добавите и стилен кожен колан, за да бъдат в комплект. Не забравяйте да гравирате инициалите на любимия върху ръкавелите или да гравирате специално послание на иглата за вратовръзка.

Коментирай