Интимно

Съвети как да срещнете перфектния мъж на Нова година

Възползвайте се от всеки шанс

30.12.2013г. / 13 03ч.
Илияна Николова
Снимка:sxc.hu

Снимка:sxc.hu

Ако все още сте свободна, нямате връзка или сте изтощена от сегашната и търсите изпепеляваща любов, но нямате късмет, приятелките ви са заети и няма да вдигнете празничната наздравица с тях, тогава последвайте нашите съвети за това как да срещнете мъжа на мечтите си в новогодишната нощ!

Свързани статии

Бъдете отворени и готови за промяна! Позитивната нагласа е от огромно значение. Когато излъчвате позитивизъм, това определено се забелязва от околните, особено от мъжката половина. Просто отворете съзнанието си и сърцето си, отърсете се от всички очаквания, които сте имали досега, опитайте нещо ново! Кой знае, това може и да доведе до нещо неочаквано.

Поставете се на подходящото място в подходящото време. Опитайте да посещавате нови места. Кой знае къде може да срещнете бъдещата си половинка! Спрете да си мислите, че когато дойде времето, ще си намерите правилния човек. Недейте да чакате, а бъдете проактивни. От вас зависи създаването на съдбата ви в точното време.

Обичате да спите до късно? Разбийте този навик! Станете рано, отидете в близкото кафене. Там със сигурност се навъртат интересни персони, които биха паснали на вашите интереси.

Не си падате по нощните клубове? Стига глупости! Излезте навън и танцувайте цяла нощ! Освен това танцуването помага психически да се отърсите от емоционалния товар. Кой знае, може това да е мястото, където ще откриете вашия принц преди празничната нощ!
Ако посещавате само барове, където ви познават, време е да смените мястото. Още по-добре сменяйте мястото всеки път, щом излизате! Разговаряйте с хората, бъдете общителни. Това винаги прави социализацията по-лесна.

Страхувате ли се от височини? За да преодолеете този първичен страх, отидете на курс по скално катерене или катерене с въже. Непринудените ситуации, в които ще попаднете, борейки се със страха си, ще привлекат повече внимание към вас и... знае ли човек какво ще последва!

Тренирането единствено във фитнеса след работа е толкова скучно и еднообразно. Излезте в парка. Ловувайте! Отидете на ледената пързалка, тичайте по алеята. Има толкова много места, на които човек не предполага какво може да му спретне съдбата.
Спрете да излизате само през уикенда.

Излезте по средата на седмицата. Разчупете стереотипа, може пък някой като вас, който е решил да прояви свободна воля, да е направил същото. Интересно ще стане, нали?

Организирайте парти и помолете всичките си приятели да доведат по някой, когото не познавате! Забавно, интересно, ново приключение ще се оформи.

Направете нещо лудо – запишете се на курс за нещо, което изобщо не ви интересува! Понякога човек не предполага какво ще прикове интереса му. Може пък да откриете новото си Аз в някое занимание, за което не сте предполагали, а защо не и нещо повече...

В ресторанта гледайте да се разхождате през известно време, така че да ви забележат колкото се може повече хора. Станете до бара, отидете до тоалетната, излезте малко на въздух. Така ако сте направили впечатление на някого, той ще направи първата крачка да ви заговори.

Коментирай