Интимно

8 неща, които може да правите през празниците, ако сте необвързани

Отдайте се на свободата си и ще си прекарате страхотно!

24.12.2013г. / 13 40ч.
Илияна Николова
Снимка: Outnow.ch

Снимка: Outnow.ch

Ако сте необвързани и си мислите, че ще се чувствате самотно в празничната новогодишна нощ, когато двойките около вас започнат да се целуват и да се гледат влюбено – помислете отново! Има толкова много неща, които не ви се налага да правите или да спазвате ако сте свободни и не е нужно да се съобразявате с когото и да било!

Не сте длъжни да се мъкнете по коледни партита, на които не ви се ходи! Имате толкова възможности да изберете от многото оферти, пуснати в социалните мрежи от вашите приятели. И не е нужно да празнувате с приятелите на гаджето си насила. Свободни сте да избирате! Възползвайте се!

На партитата, на които не ви се ходи чак толкова много или имате съмнение, че можете да се сблъскате с бившия там, сте напълно свободни да си тръгнете, когато си поискате. Съветваме ви да се придържате към правилото – изпий едно питие и си плюй на петите!

Ако сте свободни по празниците може да срещнете нова любов по коледните и новогодишни купони. Колкото и банално да ви се струва, това си е реална „заплаха“. Пък и няма нищо лошо първата ви целувка да е под празничен камбанен звън!

Не сте длъжни да прекарвате празниците със семейството на гаджето или съпруга си. Досадните му приятели също ще са далече от вас! Можете да си отдъхнете и да прекарате това прекрасно време от годината със своето семейство или приятели. Най-после ще се заредите с положителна енергия и ще си отпочинете с мамините гозби!

Свързани статии

Ако предпочитате да си останете вкъщи на спокойствие можете да гледате коледни филми колкото си искате! Няма кой от мъжката половина на света да ви убеждава, че след още 5 минутки ще приключи с компютърната игра. Вие сте господари на дистанционното!

Бихте могли да си хапнете каквото си искате! Сами сте – можете да си позволите цяла кофа сладолед, или огромна чаша горещ шоколад! Защо не и цяла купа коледни сладки?! По дяволите всички диети – Коледа е, можете да си поживеете малко!

Не ви се налага да купувате скъпи и ненужни подаръци за неговите приятели! Писнало ви е да го правите по задължение – най-после можете да поглезите себе си с отделената за тях сума! Отидете на фризьор или на спа, купете си нова чанта, защо не и ботушки към нея! Каквото си поискате – ваше е!

И когато се приберете от вълнуващите преживявания, които сами сте избрали (!), си пуснете който коледен албум си искате! На другите може и да им е писнало от Марая Кери по Коледа, но ако на вас ви се слуша – усилете плейъра до пръсване! Кой може да ви спре!?

Коментирай