Интимно

Защо сте необвързани?

И как можете да промените това

07.01.2014г. / 11 00ч.
Илияна Николова
Снимка:sxc.hu

Снимка:sxc.hu

Ако сте сами в момента или ви се е случвало преди, неминуемо сте се питали „Защо?“. Няма начин да не си зададете този въпрос. Чудите се какво не ви е наред, как ли изглеждате в очите на другите, та никой не ви забелязва, толкова ли сте непривлекателна, че мъжкото око пробягва през вас като през стъкло...

Може би трябва да обърнете поглед към себе си и да си отговорите на няколко въпроса. Преценете дали оценявате достатъчно добре себе си и дали излъчвате увереност и самочувствие. Тези две качества са, може би, най-привлекателните за една жена, освен красивият външен вид.

Ако си мислите, че причината да сте все още сингъл е, защото никой не търси жена като вас, тогава сте изпаднали в голямо заблуждение! Няма такова нещо! Щом последните ви връзки са били неуспешни, значи и вие продължавате да търсите подходящия. Всичко се свежда до въпроса за пасването на партньорите и точния момент. Просто не сте срещнали точния за вас човек все още! Дайте си кураж и отворете сетивата си.

Свързани статии

Може би сте имали моменти на слабост, когато скубете косите си и си мислите, че сте прокълнати никога да не срещнете никого, да си умрете самотни и никой да не се сети за вас. Е, всички са имали депресивни моменти, но не бива да им се оставяте да превземат съзнанието ви. Колкото по-бързо осъзнаете колко ценна личност сте в действителност, толкова по-скоро ще отворите съзнанието си към околните и излъчването ви несъмнено ще привлече някого! Бъдете оптимист!

„Не съм умна, привлекателна, секси, достатъчно млада“ и какви ли още не подобни негативни мисли! Забравете тези глупости! Спомнете си, че просто не сте срещнали човека, който ви заслужава. Не обвинявайте себе си. Дори да притежавате всички изброени качества, не означава, че тутакси ще се появи принцът на мечтите ви и ще ви отведе на бял кон. Същото се отнася и за принца, между другото. Дори да е чаровен, преуспял, мъжествен, умен и забавен това изобщо, ама изобщо не означава, че той е човекът, който ще направи живота ви щастлив.

„По-добре ми е да съм необвързана!“. Да, повтаряйте си го! Само че знаете, че не е вярно! Хората са създадени да делят света си. Естествената нужда от партньор важи за всички живи същества на земята. Така че, вместо да се задоволявате с това, което нямате, пренастройте съзнанието си за онова, което искате да имате, и то ще се сбъдне! Това е силата на енергията – колкото повече човек се фокусира към желанията си и осъществяването им, толкова повече вселената отговаря на тези стремежи.

Коментирай
4 rate up comment 0 rate down comment
Тройка Ахилова ( преди 10 години )
Пич, отдавна не е задължително жената да готви...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 2 rate down comment
Skuns ( преди 10 години )
"...ами по-добре от сега заложете терзания как да готвите на любимия мусака като мамината. " - приличното готвене е важен момент, но личните ми наблюдения са за пълно неможене в тази сфера от наличния женски състав, дори и от майка ми :-)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 1 rate down comment
Punks ( преди 10 години )
"Хората са създадени да делят света си" по-голяма простотия не бях чела. Айде всички жени да седят и да пренастроят съзнанието си, да пренаредят чакрите си и всичките подобни простотии за най-важната цел в живота им - да дойде принца! Че току виж сте вече пълноценна жена само след като сте със статут обвързана! Недейте разчитайте сами за собственото си щастие, ами по-добре от сега заложете терзания как да готвите на любимия мусака като мамината.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 1 rate down comment
Тройка Ахилова ( преди 10 години )