Интимно

Храни и напитки, неподходящи за консумация преди секс

Избягвайте ги преди любовната игра

18.01.2014г. / 14 00ч.
Илияна Николова
Снимка:sxc.hu

Снимка:sxc.hu

Консервирани храни

Натрият, който се съдържа в големи количества в консервите, може да убие настроението ви за секс. Ефектът е същият като при пържените картофи.

Алкохол

Свързани статии

Алкохолът може и да предразполага към секс, но злоупотребата с него, както всички знаем, води до провал. Алкохолът намалява чувствителността и отслабва нервната проводимост. Според проучванията, трезвите мъже имат много по-продължителна ерекция от онези, употребили солидно количество алкохол.

Енергийни напитки

Може и да си мислите, че енергийните напитки ще ви подействат като стимулант и ще се превърнете в звяр в леглото, но ще ви разочароваме. Мощната комбинация от захар и кофеин действа като енергийна бомба, но ефектът отминава също толкова бързо, колкото е дошъл. И след това може и да последва крах в спалнята.

Плодове за десерт

След вечеря по начало не е препоръчително да се консумират плодове, а ако ви предстои любовна игра – още по-малко. Плодовете, особено след прием на друг вид храна, предизвикват подуване на корема, газове и дори спазми на червата. Не искате да изпуснете някой газ в кулминационния момент, нали?

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
Филип Марлоу ( преди 10 години )
А може ли да си обеля портокал?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар