Интимно

Седмичен любовен хороскоп за 20-26 януари 2014

Какво ви очаква в любовта?

20.01.2014г. / 12 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Везни

Започвате седмицата спокойно, но не може да се каже същото за средата й, когато емоциите ще се разгорещят. В събота могат да възникнат някакви неразбирателства с половинката ви, затова използвайте вашата изобретателност, за да поправите недоразуменията. Ако търсите любовта, не пропускайте да се видите с приятели или да посетите някое парти.

Скорпион

Романтиката настъпва при вас още през първия ден от седмицата. Нещо свързано с вашето минало или някой от вашето минало ще ви донесе прозрение, което може да подобри живота ви. В края на седмицата ще се наложи да обсъдите някои въпроси, с които да разрешите някакъв семеен проблем. В неделя е много възможно да пътувате и да разпалите страстта.

Стрелец

През тази седмица ще отделяте повече внимание на служебните задължения и посещаването на различни културни мероприятия. Спомени за миналото ще вдъхновят романтиката, ето защо не пропускайте да покажете истинската си същност.

Козирог

Очакват ви промени не само на работното място. Ако нямате половинка до себе си, то през тази седмица имате шанс обект на вашето желание да се окаже някой колега. В случай че имате партньор до себе си, ще обсъдите някои въпроси, които касаят връзката ви. Те ще ви сближат още повече с любимия човек.

Свързани статии

Водолей

В средата на седмицата ви очаква запознанство или ще възобновите контакти с някого, който е в чужбина. Ако имате половинка, ще обсъждате въпроси, които се отнасят до общото ви бъдеще. Вашата прекалена критичност може да провали любовта през този уикенд.

Риби

За някои Риби романтиката ще настъпи още в понеделник и такава ще бъде цялата седмица. За други емоционална връзка може да се задълбочи още в четвъртък или петък. Почивните дни се очертават спокойни и романтични.

Коментирай