Интимно

Секс игри за напреднали

Усетете удоволствието да правите любов на едно друго ниво

14.02.2014г. / 11 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Сексът е като изкуството. Красивите идеи се раждат в моменти, в които не подозирате, че еротичното ви вдъхновение е взело превес. Всяка част от тялото на партньора ви е ваша муза. А всяка еротична игра е част от хубавия и чувствен секс. Еротичните игри съвсем не се ограничават само до оралната любов, използването на секс играчки.

Има секс игри, които са за напреднали. Ако играта на медицинска сестра и пациент вече ви се струва скучна, за вас са следващите секс игри за напреднали. Усетете удоволствието да правите любов на едно друго ниво.

Игра на карти

Трябват ви карти, хубаво вино и леко приглушена светлина. Започнете да играете някоя игра на карти. Този, който загуби играта трябва да изпълни еротично желание на другия. Не бързайте към секса. Играйте си един с друг. Докосвайте се на места, на които ви е приятно. Използвайте сметана или шоколад за вашите любовни игри на карти. Забавянето на същинското проникване е като бомба със закъснител. По този начин и двамата партньори се възбуждат максимално.

Вземете заедно душ или вана

Нека първо единият да сапуниса нежно тялото на партньора си, а след това другият да направи същото. Обтривайте телата си и въпреки възбудата, не бързайте със секса. След като излезете от банята продължете с играта на сухо.

Масажирайте телата си

Масажът не само ще ви накара да се отпуснете, но и е вид изучаване на тялото на партньора. Вземете масажно масло с приятен аромат. Може да изберете и такова, което ухае на ванилия, защото не само вкусът й, но и ароматът й действа като афродизиак. Масажирайте всяка част от тялото на половинката си, а след това разменете ролите си. Ако използвате евкалиптово или ментово масло, не го нанасяйте на интимните зони. За тези части използвайте лубриканти.

Четете кратки еротични истории

Има много любовно-еротични романи, които може да четете заедно. Настанете се удобно, запалете свещи и пуснете приятна музика. Четете заедно кратките еротични истории и след това с партньора си влезте в образ и пресъздайте любовната история от книгата.

Спелувайте думи върху тялото на половинката си

Нека единият от двама ви се настани удобно на леглото. Другият трябва да изписва някакви кратки думи или само букви върху тялото (върху гърба, бедрата, задните части или корема) на партньора си. Ако партньорът разпознае коя е изписаната дума, може да си пожелае къде да бъде целунат. След това е негов ред да изписва думи. Тази игра не само е забавна, но и ще накара партньора ви да настръхне от нежните докосвания.

Свързани статии

Игра на тайни желания

Всеки има тайни еротични желания, някои от тях трудно би споделил с половинката си. В секса няма тайни. Има доверие, споделяне и отдаване. Нека всеки от вас напише на няколко листчета своите скрити сексуални желания. Поставете листчетата в две отделни купи. Най-напред дамата трябва да изтегли от листчетата на партньора си. Вижте какво е изписаното желание и пристъпете в действие. След това е ред на партньора ви да изтегли от вашите листчета. Така се редувайте в изпълняването на тайните желания.

Игра на сляпа баба

За тази игра ви трябват шал или вратовръзка. Завържете леко очите на партньора си и изберете удобно място за играта. В тази игра вие сте доминираща. Той няма да може да ви вижда, но всичките му сетива ще са изострени. Всяко докосване, прошепване в ухото на любимия ще го възбуди максимално. Докосвайте нежно, не само с пръсти. След това може да размените ролите си или вместо партньорът ви да завърже очите ви може да увие шала около китките ви. Така играта става още по-интересна, особено ако се съпротивлявате.

Коментирай