Интимно

Любовен хороскоп за 17-23 февруари 2014

Романтика, размисли и нова любов за някои представители на зодиакалните знаци

17.02.2014г. / 11 56ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

В седмицата след Свети Валентин романтиката няма да стихва, тъй като във вторник Слънцето навлиза в знака на Овен. Ето какво да очаквате в любовта през тези дни.

Овен

Духовната любов ще бъде в мислите ви след вторник. Някои от вас са убедени, че единственият начин да обичаш е само като жертваш себе си. Възможно е да държите любовта на разстояние от вас, защото сте убедени, че болката и страданието с нея не си заслужават. Може би е време да промените начина, по който мислите за любовта. Не саботирайте романтиката във връзката ви.

Телец

Ако нямате половинка до себе си и търсите любовта, откажете се от идеята да я търсите в социалните мрежи. В този момент копнежът ви за романтика ви кара да сте доста уязвими и податливи на закачливи, но недотам искрени обекти на вашето желание. За тези, които имат половинка до себе си седмицата се очертава спокойна, а романтиката след 14 февруари не стихва.

Близнаци

Понеделник и вторник ще са дните, в които най-силно ще усетите романтиката, благодарение на Луната. Това ще ви направи и по-открити към любовта. Така ще се усещате до сряда, когато служебните задължения няма да ви оставят много време за любовни сантименталности. За тези, които нямат половинка до себе си е добре да останат положително настроени, защото любовта се приближава все повече към тях.

Рак

Поредна емоционална седмица за чувствителните Раци. Много е вероятно емоциите и чувствителността ви да се обострят след разговор с любимия човек. Има риск този разговор да прерасне в размяна на „студени думи“, а вашата свръхчувствителност ще ви накара да ги приемете твърде лично.

Лъв

През тази седмица Лъвовете ще бъдат малко по-разсеяни, но всичко е под въздействието на емоциите и чувствата, които таите към обект на вашите желания. Емоциите са хубаво нещо, но не бива да губите контрол върху сегашната си връзка. В сряда бъдете на разположение на половинката си, защото може да има нужда от вашата помощ.

Дева

След вторник Слънцето навлиза в сектора на вашата връзка. Ще имате възможност да вдъхнете нов живот на вашата любов. Сега трябва да се наслаждавате на моментите заедно с половинката. Организирайте си посещение на кино, концерт или романтичен уикенд.

Коментирай