Интимно

Любовен хороскоп за 17-23 февруари 2014

Романтика, размисли и нова любов за някои представители на зодиакалните знаци

17.02.2014г. / 11 56ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Везни

Няма да е лесно да убедите половинката си да бъде по-внимателна по отношение на финансите. През тези дни се е наложило да бъдете по-пестеливи, вероятно защото ви трябват средства за голяма покупка като дом, кола или други инвестиции. През тази седмица като цяло финансовите въпроси ще присъстват във връзката ви, а вие се нуждаете и от голяма подкрепа от страна на партньора.

Скорпион

След вторник може да откриете нова любов. Ако имате връзка, Слънцето ще даде положителен тласък на романтиката и това ще ви донесе много радости и любов.

Стрелец

Някои от вас имат нужда да споделят най-дълбоките кътчета на душата си с някой специален човек. Ако това е партньорът ви, вие сякаш изпитвате несигурност и страх от отхвърляне и неразбиране на това, което искате да споделите. Бъдете по-смели, не крийте чувствата и усещанията си и дайте тласък на интимността във връзката ви.

Свързани статии

Козирог

Козирози, през тази седмица романтиката във вас ще вземе превес. Ще ви завладеят фантазии, тайни желания и емоции. До вас има приятел, на който вероятно няма да споделите за усещанията си. Въпреки това той или тя ще имат нужда от вашата подкрепа.

Водолей

През тази седмица в разговор с половинката може да се усещате така, сякаш че не разбират посланието на думите, които изричате. Това може да ви накара да се чувствате малко разочаровани. Не позволявайте на емоциите да развалят настроението и положителния климат във връзката ви.

Риби

Вероятно имате тревоги, които бихте искали да споделите с любимия човек, но през тази седмица той или тя няма да бъдат възприемчиви към тях. Възможно е да откриете и че духовните ви убеждения се разминават. Помислете дали не е време да отворите съзнанието си за нова гледна точка.

Коментирай