Интимно

Как да го накарате да чувства пениса си голям?

Трикове и упражнения за допълнителна наслада

08.04.2014г. / 17 43ч.
Илияна Николова
Снимка: Outnow.ch

Снимка: Outnow.ch

Много мъже страдат психически заради малкия размер на пениса си. Някои от тях губят почти напълно нормалния си сексуален живот, заради непреодолимия срам, който сами си втълпяват. В основата на този психологически проблем са предразсъдъците по отношение важността на интимния размер, които нагнетяват напрежение сред мъжката половина на човечеството.

Много мъже са склонни да се подложат на болезнени и изтощителни процедури за удължаване на атрибута им, но струва ли си това мъчение? Има ли друг начин да увеличите размера? Дами, можете да помогнете на половинките си да се почувстват така, сякаш имат перфектния полов инструмент. Как?

Нажежете атмосферата

Колкото по-възбуден е пенисът, толкова по-голям ще го усещате по време на секс. Така че не бързайте с любовната игра, а забавете темпото. При по-продължителното стимулиране пенисът се напълва с още повече кръв, което го прави и по-голям.

Свързани статии

Направете някои упражнения там долу

Чрез свиване на кръглите мускули на вагината ви по време на секс ще създадете допълнително триене, което ще ви накара да почувствате любимия си още по-силно, а удоволствието ще е подчертано по-изявено. Опитайте тези прости упражнения за по-горещ секс.

Насърчавайте мастурбацията

Когато човек не е мастурбирал в продължение на няколко дни, съответно и притокът на кръв към половите му органи ще е по-голям. Не е нужно да му обяснявате защо го правите, за да не накърните чувствата му. Вместо това му кажете колко възбуждащо е да го гледате как се докосва пред вас.

Вземете си играчка в спалнята

Ако обичате партньора си, но малкият му пенис ви е безкрайно недостатъчен, за да ви достави удоволствието, от което имате нужда, включете вибратора в употреба! Той е начин да „запълните“ вагината си, което ще ви донесе търсената наслада. Пък и секс играчките винаги са забавни и разнообразяват играта.

Коментирай
23 rate up comment 1 rate down comment
Анонимен ( преди 9 години )
Само това липсва, да му извадим един вибратор, три пъти по голям от атрибута му, съвсем ще се комплексира тогава!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време