Според изследвания средната дължина на пениса по време на ерекция е между 13,97 см и 16,51 см. Ако пенисът е под тези стойности, той се смята за малък по размер. Въпреки че сред дамите няма едно мнение дали размерът има или няма значение, за удоволствието по време на секс с малко повече усилия от страна на мъжа и подходящите секс пози малкият размер по нищо не би отстъпил на по-големите.

Първото и най-важно нещо, на което трябва да обърнат внимание е любовната игра. Отделете повече време, за да предразположите половинката си. Стимулирайте всяка една точка от тялото й, бъдете нежни и изобретателни когато правите орален секс.

Продължителната и чувствена секс игра не само предразполага партньорката ви, но и обещава по-чувствен секс. Когато достигнете предела на възбуда, следвайте тези секс пози за максимално удоволствие.

По гръб

Жената трябва да е легнала удобно по гръб като краката й трябва да са свити в коленете и към гърдите. Партньорът й е на колене и леко повдигайки таза в тази поза ще осъществи дълбоко проникване. Свитите колене, изнесеният таз напред и нагоре увеличават натиска на пениса върху стените на влагалището, а също така и скъсяват вагиналния канал. Поза, която със сигурност ще достави удоволствие както на дамата, така и на половинката й.

V-поза

Дамата е легнала отново по гръб. Партньорът й е на колене, изправен или леко приклекнал, ако правите тази секс поза на маса, бюро, фотьойл и т. н. Мъжът трябва да повдигне краката на партньорката си във въздуха придържайки ги за глезените. Краката са леко разтворени във V образна форма, а проникването е дълбоко, тъй като и в тази поза вагиналният канал се скъсява.

Кучешка поза

Една от най-любимите секс пози, която доставя удоволствие на двойката при всякакъв размер на пениса на мъжа. Въпреки че името й подсказва как трябва да застанат партньорите, много е важно жената да е леко наведена напред. Тазът повдигнат назад и леко нагоре, а гърбът е леко извит като на котка. Изнесеният назад таз ще позволи на партньора да контролира темпото и страстта на проникване.

Още по темата

На ръба

Мъжът трябва да седне на ръба на леглото подпирайки се на лактите си. Жената прекрачва партньора си и сяда. Поза, в която както жената, така и мъжът могат да определят темпото и натиска по време на секс.

Поза отгоре

В тази поза по-активна е дамата. Тя трябва да клекне върху партньора си, който е легнал удобно на спалнята. Приклекнала тя определя темпото, с което се движи, а тази поза осигурява пълно проникване на пениса.