Интимно

От какви жени се впечатлява той според зодиакалния знак

Ако искате да впечатлите Лъв, не спирайте да му правите комплименти

23.04.2014г. / 13 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Дева

Мъжете Деви са практици и в повечето случаи действията им са логични. Обичат жената до тях да обръща голямо внимание на външния си вид. Бихте ги направили щастливи, ако им правите малки комплименти за техните успехи в кариерата и дори за приготвената вечеря. При повечето от тях има и малка липса на самочувствие. Ето защо имат нужда половинката им да бъде винаги зад тях и да доказва своята любов.

Везни

В много аспекти те са отлични партньори в любовта. Умни са, с чувство за хумор, талантливи и много енергични. Когато си избират половинка най-напред гледат външния вид, след това оценяват техните възможности като любовници и последно забелязват техните добродетели и останали качества.

Скорпион

На скорпионите с лекота им се отдава ухажването. В една връзка те обичат да бъдат властната страна. Ако са истински влюбени те са верни на партньорката си. Биха се впечатлили от интелигентни жени. Тъй като Скорпионите са много темпераментни, мъжете са силно привлечени към тези дами, които не се поддават лесно на ухажване.

Стрелец

Мъжете Стрелци са забавни и почти винаги оптимистично настроени. Те са еднакво добри както в кариерата, така и в любовния си живот. От жената до себе си Стрелецът би искал да и има доверие, но и да не навлиза в личното му пространство.

Голяма част от мъжете Стрелци са и пътешественици. За тях е важно половинката им да бъде съпричастна към тези приключения. Най-важното когато искате да впечатлите някой от тази зодия е да не забравяте женственото си излъчване и ексцентричност.

Свързани статии

Козирог

Козирогът е интелигентен и упорит в своите планове. Обича да заема лидерски позиции, емоционален е, но трудно изразява своите чувства. Би се впечатлил от жена, която споделя неговата амбиция, но и от тази, която също е амбициозна и уверена в собствените си възможности. Обичат да бъдат глезени. Затова бъдете добра любовница в леглото, добра домакиня и успешна в кариерата.

Водолей

Мъжете Водолеи са добри любовници и обичат да експериментират в леглото. За тях е важно дамата да бъде чувствена и опитна. Тъй като те имат амбиции да се развиват добре в кариерата си, за тях е важно жената да се гордее с техните постижения и често да им прави комплименти и особено за секса. Биха се влюбили в дама, която има общи интереси с тях, която е амбициозна.

Риби

Рибите са чувствителни. Мъжете от тази зодия търсят половинка, с която да могат да споделят и най-големите си тайни, което означава, че търсят партньорка добър комуникатор.

Обикновено те не правят първата стъпка. Затова, ако сте си набелязали мъж от тази зодия, направете първата стъпка, но елегантно. Мъжете Риби се впечатляват от жени с много добър външен вид.

Снимки: Sxc.hu,photl.com

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Гъзар ( преди 9 години )
Това за зодиите не е вярно. Изобщо не ме интересува к'ва зодия е. Трябва да изглежда яко. Всичко друго е лъжа и измама. Ама нека и дебеланките да си помечтаят.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 0 rate down comment
Desi ( преди 9 години )
Моя мъж е Дева и казаното е доста вярно мисля!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 3 rate down comment
asd ( преди 9 години )
Това за скорпионите не е вярно. Ако някоя се прави на много недостъпна, прав й път. Въобще нема се занимавам с ухажване.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 1 rate down comment
!!! ( преди 9 години )
otkrovenostta i istinata sa silnata 4ast a ne glupostite
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 1 rate down comment
jujka06 ( преди 9 години )