Интимно

5-те типа мъже, които ще отровят връзката ви

„Кралят на драмата“ и още...

06.05.2014г. / 12 00ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Какво може да причини огромен хаос в интимния ви живот? Точно така – неподходящият тип мъж, с когото се срещате! Има някои типажи, с които наистина не е препоръчително да се срещате! Представяме ви „най-токсичните“ типове мъже, казано шеговито. Но препоръката да избягвате връзки с такива господа си е съвсем сериозна.

„Питър Пан“

Странно, на пръв поглед изглежда възмъжал, отговаря на физическата си възраст, но има нещо смущаващо в него, което ви подсказва, че той не само че не е пораснал, но и няма изгледи това да се случи. Ако продължава да се държи така сякаш апартаментът му е студентско общежитие, има голяма вероятност липсата на зрелост да отрови връзката ви постепенно.

„Евтиният симпатяга“

Срещали сте този скромен, забавен симпатяга и преди, нали? Той е този, който изглежда твърдо решен да се съберете, постоянно е до вас, разбира ви, разсмива ви. Неговата „токсичност“ за връзката не е свързана просто с фиксирането му върху финансовите аспекти на живота и на срещите (най-вече). Неговият стремеж към евтино прекарване на времето в буквалния смисъл отива в прекалено обидни за вас граници. Той е вглъбен в това да не харчи много пари, даже ако може изобщо да не харчи, камо ли за вас!

Не пропагандираме, че мъжете трябва да обсипват с диаманти жените си, но все пак демонстрацията на това, че нищо не си заслужава да бъде купено, дори и във ваша чест, е показателна за бъдещите ви отношения и безкрайният им фокус върху парите.

„Господин Егоцентрик“

Той е толкова интелигентен, той е елегантен, компетентен по всички въпроси и горд притежател на мнение за всичко и всички. Самоувереност не му липсва. Първоначално много жени биват привлечени от такъв тип мъже, защото поведението им често се бърка с това на така наречения обаятелен „мъж на място“. Той е образован, успешен. Има възможности и самочувствие.

Но постепенно осъзнавате как всъщност само той говори, той води разговора, неговото мнение е важно и само той е център на внимание! Не го оставяйте да води повече този абсурден монолог, в който няма място за други герои, а бягайте докато е време. В противен случай ще заграби и вашата самоличност.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
Евтиния егоцентричен ( преди 9 години )
Не знам откъде ви хрумват тези неща. Така да категоризирате мъжете този такъв, онзи онакъв, надявам се, че стойностните жени не ги четат тези празни приказки и не ви се връзват! Нека всяка уважаваща себе си жена да се замисли и да каже за самата нея, може ли да бъде поставена в категория от тези в темата?! Ако не, то имайте предвид, че също така не може да се поставят и мъжете! За това жени разберете едно за мъжа до себе си: дали ви обича или не! Всичко останало в характера се променя, когато има достатъчно голям стимул, а една жена, която обичаш е такъв! А и нека вземем под внимание, това, което би ви дразнило в един мъж дали е грешно или просто така ви се струва на вас ;)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
Хасан бей ( преди 9 години )
Нямало да ги оставят да кажат каквото имат, е и к`во имат да кажат!? Безконечни глупости и клюки, че то иначе щеше ли да ви излезне името "патки". Ай....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
12 rate up comment 1 rate down comment
Анонимен ( преди 9 години )
ми че вие изброихте всички видове мъже, с изключение на тези с пари, но и при тях ще има от горните кусури :) няма угодия :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 4 rate down comment
... ( преди 9 години )
niamam takiva hora okolo sebe si , Milia nikak ne se vmestva v tezi izbroenite , HA ha , stranen namek ?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар