Интимно

5-те типа мъже, които ще отровят връзката ви

„Кралят на драмата“ и още...

06.05.2014г. / 12 00ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Свързани статии

„Контролиращата откачалка“

В първия момент ще си помислите, че той е много внимателен, иска да се чувствате добре, да ви е удобно и комфортно, но всъщност постепенно нещата ще излязат извън контрол. Той изобщо не е чувствителен, за какъвто се е представял в началото и за какъвто вие сте го помислили.

В един момент се улавяте как обмисляте всичко, включително и какво точно да си поръчате в ресторанта, за да е доволен той от фигурата ви. Внимавате как сте облечена, ако ще излизате вечерта – все пак не трябва да го разсърдите, че с облеклото си привличате мъжките погледи! Това постоянно бдене за всичко започва да ви задушава и неистово искате отново свободата си.

„Кралят на драмата“

Той изглежда уязвим, привлекателно слаб, има нужда от вашата утеха. Това прави впечатление на много жени, които се втурват с отворени обятия към чувствителния и емоционален мъж, който ги разбира и говори сякаш онова, което те мислят. Няма натиск от негова страна, чувствате се свободни да останете до рамото му, дори чувствате дълг да го направите.

Скоро осъзнавате, че това е капан, мрежа, в която сте попаднали. Но депресивните изблици започват не само да взимат връх в поведението му, а и упреците, че не сте достатъчно до него ви задушават ужасно.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
Евтиния егоцентричен ( преди 9 години )
Не знам откъде ви хрумват тези неща. Така да категоризирате мъжете този такъв, онзи онакъв, надявам се, че стойностните жени не ги четат тези празни приказки и не ви се връзват! Нека всяка уважаваща себе си жена да се замисли и да каже за самата нея, може ли да бъде поставена в категория от тези в темата?! Ако не, то имайте предвид, че също така не може да се поставят и мъжете! За това жени разберете едно за мъжа до себе си: дали ви обича или не! Всичко останало в характера се променя, когато има достатъчно голям стимул, а една жена, която обичаш е такъв! А и нека вземем под внимание, това, което би ви дразнило в един мъж дали е грешно или просто така ви се струва на вас ;)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
Хасан бей ( преди 9 години )
Нямало да ги оставят да кажат каквото имат, е и к`во имат да кажат!? Безконечни глупости и клюки, че то иначе щеше ли да ви излезне името "патки". Ай....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
12 rate up comment 1 rate down comment
Анонимен ( преди 9 години )
ми че вие изброихте всички видове мъже, с изключение на тези с пари, но и при тях ще има от горните кусури :) няма угодия :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 4 rate down comment
... ( преди 9 години )
niamam takiva hora okolo sebe si , Milia nikak ne se vmestva v tezi izbroenite , HA ha , stranen namek ?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар