Интимно

Секс игри за дъждовни дни и вечери

Предизвикателството 60 секунди...

11.05.2014г. / 16 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Колкото и интересен и разнообразен да е вашият любовен живот, за да поддържате огъня на страстта, трябва да бъдете изобретателни. През времето на пролетните и летни дъждове има много романтика, която възбужда желанието на партньорите за повече любов.

За да бъдат вашите дъждовни дни и вечери наистина вълнуващи, споделяме няколко идеи за любовни игри, които да ви сближат още повече с половинката.

Twister

Ако никога не сте играли тази забавна игра, дъждовните дни и вечери са подходящото време. За да бъде максимално интересна и вълнуваща, добре е вие и партньорът ви да бъдете оскъдно облечени.

Играта на twister не само ще ви накара да се усмихнете, но и ще бъде истинско сексуално изпитание за вас. Може да изиграете повече от една игра като този, който е загубил постепенно да сваля дрехи от себе си.

Сладко изкушение

Храните афродизиаци също могат да бъдат част от вашите любовни игри. Използвайте ягоди, шоколад, сметана. Завържете фино шалче около очите на партньора си. Легнете на спалнята и поставете ягодка или малко шоколад на тайно от него място.

Без да използва ръцете си и със закрити очи той трябва да намери сладкото изкушение. Вие може да му помагате с „топло“ или „студено“.

Предизвикателството 60 секунди

Всяка част от вашето тяло е наситена с нервни окончания, които само с едно подходящо докосване с пръсти, устни, език и т. н. могат да ви накарат да изтръпнете от удоволствие. В предизвикателството наречено 60 секунди разполагате точно с това време.

Най – напред вие или партньорът ви трябва да си изберете част от вашето тяло и в рамките на минута другият така да стимулира избраната гореща точка, че половинката му да усети експлозивна възбуда. В тази игра партньорите трябва да се редуват.

Свързани статии

Истина или предизвикателство

Вероятно преди години сте играли на тази игра с приятели. Сега имате възможност да я изиграете на едно друго, ново за вас ниво – сексуално. Задавайте въпроси свързани със сексуалните фантазии, сънища и т. н.

Задавайте такива въпроси, че отговорите да ви харесат. Разбира се предизвикателствата са другата, по-интересна част от играта. Осмелете се да поискате от партньора си нещо, което отдавна ви се е искало да пробвате.

Без ръце

Без ръце е любовно предизвикателство, в което единият партньор не може да използва ръцете си, за да докосва другия. Идеята е с повече въображение да направите секс играта вълнуваща и продължителна. Използвайте кубче лед, перо, устните си.

За да бъде играта по-вълнуваща и за да почувствате възбуждащия контрол над половинката си, завържете ръцете му/й с шал, вратовръзка или белезници.

Снимка: thinkstock

Коментирай
5 rate up comment 1 rate down comment
=/= ( преди 9 години )
4 rate up comment 1 rate down comment
Анонимен ( преди 9 години )
5 rate up comment 1 rate down comment
456 ( преди 9 години )