Интимно

Сексуалните фетиши на отделните зодиакални знаци

Какъв е вашият сексуален фетиш?

17.07.2014г. / 16 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Везни

Везните обичат любовните игри, но особено се възбуждат, когато биват докосвани, хапани и пляскани по задните им части.

Скорпион

Вероятно сте чували, че сексът с представител на зодия Скорпион е повече от страстен. Освен страстен той е изпълнен и с много мистика. Те са склонни да изпробват разнообразни секс пози, както и да тестват всички места в апартамента.

Обичат да са водещи, да експериментират и особено се възбуждат на тъмни и скрити места, на които могат да правят любов, като вечер на плажа, тъмните малки улички, в някой тъмен парк.

Стрелец

Стрелците са авантюристи и такъв е и сексът, който практикуват. Не се учудвайте, ако на пътуване със Стрелец той или тя ви изкушат да го направите в лодка, в самолета или насред магистралата. Възбуждат се и от мръсни приказки.

Свързани статии

Козирог

Въпреки че са студени по природа, Козирозите в секса са истински изследователи. За да доставят удоволствие на себе си и половинката, те биха опитали всякакви сексуални игри. Обичат да бъдат в секс пози, в които те са доминиращи и много се забавляват в тези игри, в които сменят своя образ.

Водолей

Мръсните приказки и говорене по време на секс са присъщи за представителите на зодия Водолей. За тях един от най-големите сексуални фетиши е груповият секс. От друга страна имат много перверзни фантазии, които държат да пробват със своя сексуален партньор. С Водолей в леглото няма да ви бъде скучно.

Риби

Едни от сексуалните фетиши за тази зодия са мрежестите чорапи, секси бельото и масажът на тялото. Обичат да гледат еротични филми с половинката си и да заснемат свои любовен филм.

Снимки: Freeimages

Коментирай
6 rate up comment 2 rate down comment
И аз ( преди 9 години )
7 rate up comment 2 rate down comment
И аз: ( преди 9 години )
Но за овните не е.:( Не обичам да ми дърпат косата.:)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
7 rate up comment 1 rate down comment
Аз ( преди 9 години )
за водолеите е истина! големи палавници са :)))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар