Интимно

„Петдесет нюанса сиво“ със завладяващ трейлър

Трилогията „Петдесет нюанса“ е преведена на повече от 50 езика по цял свят

28.07.2014г. / 16 23ч.
Михаела Лазарова
„Петдесет нюанса сиво“ със завладяващ трейлър

Страст, еротика, безгранична любов и отдаденост. За такава връзка мечтае всеки от нас. Описанието много напомня за една любовна трилогия, която завладя милиони жени по света „Петдесет нюанса сиво“.

Месеци след като започнаха снимките по заснемането на лентата по романа на Е. Л. Джеймс, дългоочакваният първи трейлър предизвика истински фурор в онлайн пространството.

Само за един уикенд видеото е било гледано над 15 милиона пъти в YouTube, а броят на феновете на официалната фейсбук страница на филма е нараснал с повече от 2 милиона души.„Петдесет нюанса сиво“ е дългоочакваната екранизация на бестселъра, който се превърна в глобален феномен.

От излизането си на книжния пазар, трилогията „Петдесет нюанса“ е преведена на повече от 50 езика по цял свят и са продадени повече от 90 милиона копия в печатен и електронен вариант, превръщайки я в рекордьор по продажби за всички времена.

Режисьор на лентата е Сам Тейлър-Джонсън, филмът е продуциран от Майкъл Де Лука и Дейна Брунети, заедно с Е. Л. Джеймс, автор на поредицата. Филмът идва в кината у нас на „Св. Валентин“ през 2015 година.

Историята на „Петдесет нюанса сиво“ разказва за страстната връзка между наивната студентка по литература Анастейжа Стийл (Дакота Джонсън) и манипулативния предприемач Крисчън Грей (Джейми Дорнън).

Господин Грей е богат и властен бизнесмен, който обича да упражнява контрол върху всичко, включително и в личния си живот. Анастейжа е млада журналистка, натоварена със задачата да вземе интервю от високопоставения бизнесмен.

От еднократна среща, запознанството им скоро прераства в много повече.

Свързани статии

Нетипичните сексуални предпочитания на Крисчън Грей са в основата на популярността на романа и основна причина първият трейлър на филма да бъде разглеждан като изключително провокативен.

На Джейми Дорнън и Дакота Джонсън партнират Люк Граймс в ролята на Елиът, брата на Крисчън; Виктор Рейсък е в ролята на Хосе, близкия приятел на Анастейжа; Елоиз Мъмфорд – в ролята на Кейт, съквартирантка и първа приятелка на Анастейжа; Марша Гей Хардън в ролята на д-р Грейс Тревелиън Грей, майката на Крисчън; Рита Ора в ролята на Миа, сестрата на Крисчън; Макс Мартини в ролята на Тейлър, бодигарда на Крисчън; Калъм Кийт Рени в ролята на Рей, пастрока на Анастейжа; Дженифър Еле в ролята на Карла, майката на Анастейжа; и Дилън Нийл в ролята на Боб, съпруга на Карла.

Очакваме с нетърпение екранизацията на романа и очакваме тя да бъде не по-малко вълнуваща от романа.

Коментирай